mix

Dark Souls Multiplayer bölge sorunu çözüldü

Dark Souls: Prepare to Die Edition geçtiğimiz Aralık ayında Games for Windows Live’dan ayrılmıştı ancak bu ayrılık sırasında bazı pürüzler oluştu ve ayrılıktan sonra oyuncular kendi bölgeleri (ülkeleri) dışından oyuna katılan oyuncularla birlikte oyunlara giremediklerini fark ettiler. Tabi ki bu problem çok da abartılacak cinsten değil ama artık bir çözümü var.

Bölge sınırlandırmasını ortadan kaldıran ve Book of Guilty açıldığında oyunun çökmesine neden olan sorunu çözen “nice fix” yaması geçtiğimiz gün yayınlandı. Bu yamayı kurmak için yapmanız gereken otomatik güncellemenin açık olduğundan emin olmak ve oyunu başlatmak. Hepsi bu kadar.

Dark Souls doğası gereği farklı ülkelerdeki arkadaşlarınızla sürekli oynama konusunda sizi teşvik etmese de böyle bir seçeneğin elinizin altında bulunması da güzel. Bu konu hakkında söyleyeceklerimize noktayı koymadan önce sizleri oyunu 50 dakikada bitiren bu oyunseverin videosuyla baş başa bırakalım. Dikkat edin izlerken kendinizi biraz beceriksiz hissedebilirsiniz.

Çevirmen. Hobi olarak Dota 2 ve CS:GO oynar. Savaş tarihine meraklı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir