Dota 2 mix

DeMoN, Raven ve eyyou Fnatic’e transfer oldu

Başarılı Dota2 takımı Fnatic yaptığı açıklamayla, Jimmy “DeMoN” Ho, Marc Polo “Raven” Luis Fausto ve Nico “eyyou” Barcelon ile anlaşmaya vardığını duyurdu. 

Geçtiğimiz haftalarda takımdan ayrılan Djardel Jicko B. “DJ” Mampusti, Adam Erwann Shah “343” bin Akhtar Hussein ve Zheng “MidOne” Yeik Nai yerine arayışlarını sürdüren ve takıma yarar sağlayacak oyuncular bulmaya çalışan Fnatic hedefine ulaşmış gibi gözüküyor. Dota 2 sahnesinin tanınan isimlerinden DeMoN, Raven ve eyyou ile anlaşma sağlayan başarılı ekip, hedeflerinin büyük olduğunu gösterdi. Demon transfer sonrası yaptığı kısa değerlendirmede, Fnatic markası altında bulunmanın kendisini inanılmaz derecede memnun ettiğini, Mushi, Ohaiyo ve TNC’den eski iki takım arkadası ile oynamaktan mutluluk duyacağını söyledi.

Eyyou ise açıklamasında daha çok eski takımı TNC’den bahsetti: “Bana kazandırdıkları her şey için ve Fnatic’e transferim sırasında sağladıkları kolaylıklar için TNC ekibine çok teşekkür ederim. Onlar bir takımdan ziyade benim için bir aile gibiler. Fnatic gibi büyük bir takımda oynayacağım için heyecanlıyım ancak kendime güvenim tam.”

Takıma katılan üç oyuncu da TNC Pro Team’de forma giymekteydi ve TI6’de ilk sekize kalmayı başararak ve bu süre zarfında favorilerden OG’yi yenerek büyük sürprize imza atmışlardı. Takımın diğer iki oyuncusu da geçtiğimiz ay sözleşmelerini sona erdirmiş ve ekipten ayrılmışlardı.

espor yazarı, avukat

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir