mix

Diablo III 2.2.0 güncellemesinin detayları açıklandı

Blizzard Diablo III için  beklenen güncellemenin detaylarını açıladı. Bu güncellemede düzenlemelerden daha çok yeni şeyler karşımıza çıkıyor. Henüz yayınlanmamış olan 2.2.o güncellemesi yakın zamanda test sunucularına gelecek. 3 tane yeni altı parçalı eşya seti oyuncuların beğenisine sunulacak: Unhallowed Essence, Wrath of the Wastes, ve Delsere’s Magnum Opus.

ek49bCIVmvl9.878x0.Z-Z96KYq

Bunların haricinde önceden mevcut olan 7 eşya setine yeni özellikler eklenecek. “Legendary” eşyalardan vazgeçemeyen oyuncular için de 15 yeni “Legendary” güç geliyor. Bu güçler, mevcut eşyalara eklenecek ve ya  güncelleme ile eklenecek olan eşyalarla (zırhlar, yüzükler ve taşlar) beraber gelecek.

“Rift”lerde yapılan değişiklikler aynı şeylerden sıkılmış uzun yıllar bu oyunu oynayan oyuncuları sevindirecek. “Adventure” modunda yeni 20’den fazla “bounty” görevi Act II, IV, ve V’e geliyor. Bütün Act’lere “Exploration” adıyla yeni bir “bounty” görevi eklenecek. Bu görevlerde oyuncuların bir bölgeyi keşif ederek birilerini bulup kurtarması ya da öldürmesi istenecek. Oyun içerisinde rastgele ortaya çıkan “Treasure Goblin”lere 3 yeni  tür eklenecek. Son olarak da envanterde yer işgal etmeyecek kozmetik eşyalar oyuna dahil olacak.

Özellikle Dota 2 olmak üzere her türlü eSpor hayranı, takipçisi, çevirmen, sporsever

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir