mix

Drake ile yayın açan Ninja, Twitch rekorunun yeni sahibi oldu

Son dönemin en popüler yayıncısı Ninja, ünlü Amerikalı rap şarkıcısı Drake ile yayın açarak Twitch’te inanılmaz bir rekora imza attı.

Bu sene Twitch’te bireysel yayıncıların senesi olmaya devam ediyor. Ocak ayının ilk günlerinde önce Tyler1’ın, ardından da Dr. Disrespect’in geri dönüşleri Twitch’i bozduğu gibi o zamana kadarki en yüksek anlık seyirci rekoruna imza atmıştı.

Şu sıralar dünyanın en popüler oyunu unvanını rahatlıkla teslim edebileceğimiz Fortnite’ın ünlü yayıncısı Ninja ise Tyler ile Dr. Disrespect’i ikiye katlayan bir sayıyla rekorun yeni sahibi oldu. Rapçi Drake’i yanına alıp duo giren Ninja, 600,000’in üzerinde anlık seyirciyle akıl almaz bir başarıya imza attı.

Fortnite’a yeni gelen platformlar arası oynama imkanıyla birlikte Drake’in PlayStation 4’ten girdiği, Ninja’nın PC’sinden oynadığı oyun sırasında ikilinin konuşmasını sağlamak biraz zaman alsa da, nihayet Drake’in yayına sesiyle bağlanmasıyla birlikte Twitch chat adeta çıldırdı. Drake’in bazı amatör hamleleri chat ve Ninja’da hayal kırıklığına yol açarken, ikili ilk oyunu üçüncü sırada bitirdi.

İzleyici sayısı hali hazırda 400,000 dolaylarındayken Drake Twitter üzerinden Ninja ile Fortnite oynadığını duyurdu ve ipin ucu kaçtı. Hızla tırmanmaya başlayan seyirci sayısı 550,000’e geldiğinde Drake ile Ninja ikinci oyunu kazanıyordu. Yayına rap şarkıcısı Travis Scott ve Amerikan futbolcusu JuJu Smith-Schuster da katılırken, Twitch’teki yüz binlerce insan için unutulmaz bir gece yaşanmış oldu.

 

author
5Mid'de admin, başka yerlerde altyazar, genelde eşekherif.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir