Counter-Strike: Global Offensive mix

DreamHack Malmö’ye katılacak takımlar belli oldu

Davet edilen son iki takımın da açıklanmasıyla birlikte CS:GO’da yılın major turnuvalarından olan DreamHack Masters’ta mücadele etmeye hak kazanan ekipler belli oldu. Buna göre Malmö’de düzenlenecek ve 250bin Dolar ödül havuzuna sahip olacak turnuvaya Fnatic, Ninjas in Pyjamas, EnVyUs, Luminosity, Astralis, Virtus.Pro, Na’Vi ve FaZe Clan katılacak.

DreamHack, turnuvaya davet edilecek sekiz takımı belirlemeye Fnatic ve Astralis ikilisi ile başladı. Bundan kısa bir süre sonra, DreamHack Cluj 2015 finalistleri Na’Vi ile EnVyUs da turnuvaya katılmaya hak kazandı. Kalan dört boşluk da Brezilya takımı Luminosity, Amerika merkezli FaZe Clan, Counter-Strike efsanesi Ninjas in Pyjamas ve Polonya ekibi Virtus.Pro ile doldurulunca, DreamHack 2016 Malmö’de yer alan takımlar kesinleşmiş oldu.

Turnuva 12-17 Nisan tarihleri arasında Malmö’de düzenlenecek. 250.000$’lık ödüle sahip turnuvaya katılacak diğer sekiz takım ise Amerika, Avrupa ve Asya’dan, bu bölgelerde düzenlenen bölgesel turnuvalar ile belirlendi. Bu takımlar ise Team Liquid, Counter Logic Gaming, Team Dignitas, Lounge Gaming, Mousesports, TyLoo, Team Ancient ve Tempo Storm.

Turnuvanın grup maçları 12-14 Nisan tarihlerinde DreamHack Stockholm stüdyolarında oynanacak. Playofflar ise 16-17 Nisan’da İsveç Hockeyallsvenskan liginden buz hokeyi kulübü Malmö Redhawks’a da ev sahipliği yapan Malmö Arena’da oynanacak.

Turnuvaya katılacak 16 takım ve kadrolar şu şekilde:

CeBNbX1WEAAVi0_

espor yazarı, avukat

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir