mix

E3’te Wolfenstein 2 ve The Evil Within 2’nin duyurulması bekleniyor

Dünyanın en büyük oyun fuarlarından olan E3’de Wolfenstein 2 ve The Evil Within 2’nin duyurulması bekleniyor.

14 Haziran’da başlangıç yapacak olan E3 etkinliği öncesinde birçok oyundan önemli haberler gelmeye başladı. Birbirinden popüler olan Wolfenstein, The Evil Within, Doom ve Fallout gibi oyun serilerinin yapımcısı Bethesda için ise takipçilerini heyecanlandıracak bir dedikodu ortaya atıldı. İddiaya göre başarılı yapımcı şirketin E3 etkinliğinde Wolfenstein 2 ve  The Evil Within 2’yi duyuracak.

Wolfenstein 2 hakkında uzun süredir birçok dedikodu ortaya atılmaktaydı. 2014 yılında çıkış yapan ve oyunculardan çok fazla olumlu yorum alan Wolfenstein: The New Order’ın ardından Wolfenstein 2’nin de çıkış yapması beklenmekteydi. The Evil Within 2’nin E3 etkinliğinde duyurulup duyurulmayacağı ise Bethesda’dan merakla beklenen bir diğer konu. 2014 yılında çıkış yapan üçüncü şahıs nişancı hayatta kalma oyunu birçok oyun eleştirmenlerinden başarılı puan alarak adından söz ettirmişti.

Bethesda için ortaya atılan bir diğer iddia arasında ise Prey 2 bulunuyor. 2006 yılında çıkış yapan oyunun uzun süredir devam serisi gelmemişti. Uzay ve bilim-kurgu temalı Prey 2 için Human Head Studios tarafından çalışmalar yapılmış fakat gerekli potansiyel görünmediği gerekçesiyle Kasım 2014 tarihinde yapımına son verilmişti. Oyunun devam serisi üzerinde çalıştığı bilinen Bethesda’nın yine E3’de duyuracağı oyunlar arasında Prey 2’nin de yer alması bekleniyor.

Bu üç oyunun da duyurusu ile alakalı bu konuların iddiadan ibaret olduğunu bir kez daha hatırlatalım. 14 Haziran’da başlayacak E3 ile bu iddiaların gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini de hep beraber görmüş olacağız.

editor
e-Spor hayranı ve profesyonel sahnenin takipçisi biraz da weirdo.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir