mix

EA’den yeni Need for Speed oyunu geliyor

1994 yılından beri bizi yarış oyunlarına bağımlı yapan Electronic Arts, Need for Speed serisine bir yeni oyun daha ekliyor. Geçtiğimiz yıl Need for Speed serisinden yeni bir oyun göremedik ancak Electronic Arts, 2015 yılının sonlarına doğru çıkaracakları bu oyun üzerinde oldukça özverili bir çalışmaya girişmiş durumda.

Ghost Games tarafından geliştirilen bu oyunun dünyanın en iyi serilerinden olan Need for Speed serisine layık bir oyun olması için yapımcılar ve tasarımcılar ellerinden gelen her şeyi ortaya koyuyor. Ghost Gamers’ın baş yapımcısı Marcus Nilsson, 20 yıllık tecrübenin verdikleri sayesinde oyuncuların beklentileri ve istekleri doğrultusunda uzun süredir hayalini kurdukları oyunu yaptıklarını belirterek yeni oyun hakkında ne kadar iddialı ve heyecanlı olduklarını dile getirdi. Oyuncularına en iyi yarış deneyimi sunmak isteyen Electonic Arts ise yaptığı bir açıklamada araba tutkunu ve dünyada arabalarla ilgili  her etkinliğin sıkı takipçisi olan Speedhunters adlı grup ile çalıştığını duyurdu. Web sitesinde  inanılmaz bir fotoğraf arşivi bulunduran bu grubun EA ile ortak çalışması sayesinde ortaya oldukça detaylı ve gerçekçi bir oyunun çıkacağını tahmin ediyoruz.

Electronic Arts her ne kadar yeni oyunu hakkında bilgi vermekten kaçınsa da sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla oyuncuların ilgisini canlı ve merakını en yüksek seviyede tutmaya çalışıyor. Firma, 15 Haziran’da çıkacak fragmandan küçük kesitler sunarak Need for Speed Underground serisini unutamayanları heyecanlandırdı. Teması sokak yarışı olan bu yeni oyun hakkında Twitter’da paylaşımlarda bulunan yapımcılar, yeni Need for Speed’ın hem tekil oyuncu modunun hem de online modunun olacağını bildirdi. EA’nin tweet’lerinden birinde ise bu oyunun ilk defa Need for Speed Rivals’da kullanılan AllDrive sistemi sayesinde oyunculara Need for Speed heyecanını arkadaşlarıyla beraber yaşamasına olanak sunacağı duyuruldu. Sosyal medyada yapılan bu küçük bildirilerin bir diğerinde ise EA oyuncuların farklı kamera açılarını tercih edebileceğini fakat bu kamera açılarının içinde kokpit kamera açısının bulunmadığını takipçileriyle paylaştı.

Firmanın meraklılarına hazırladığı videoyu da buradan izleyebilirsiniz:

Özellikle Dota 2 olmak üzere her türlü eSpor hayranı, takipçisi, çevirmen, sporsever

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir