mix

The Elder Scrolls Online, PS4’e ve Xbox One’a geliyor

The Elder Scrolls Online yeni-nesil konsollora gelecek yıl geliyor. The Elder Scrolls serisinin son oyunu Skyrim olmuş, oyunun çok tutulmasıyla birlikte de The Elder Scrolls Online oyunu PC için tanıtılmıştı. Zenimax Online Stüdyoları tarafından hazırlanan oyun, PS4 ve Xbox One platformlarına da çıkacak. Kesin çıkış tarihi bilinmemekle beraber oyunun bu platformlar için 2015’ın başlarında çıkacağı tahmin ediliyor.

The Elder Scrolls Online, ilk olarak 2014 Nisan’da çıkmıştı. İlk çıktığında sadece Windows ve Mac platformlarına tanıtılmıştı. Konsol oyuncuları da The Elder Scrolls Online’ı oynayabilmek için en az bir yıl beklemek zorundaydılar. Oyunun konsol platformlarına tanıtılacağının resmi olarak açıklanması  ise konsol oyuncularını rahatlattı. Oyun, klasik olarak mağazalarda blu-ray disk seçeneği ile ve elbette online olarak da satılacak. Bu haber, The Elder Scrolls seven konsol oyuncularına bir yılbaşı hediyesi olarak oyunun resmi sitesinde duyuruldu. Duyuruda yapımcılar, The Elder Scrolls için fanlardan gelen desteği ve geri dönüşleri takdir ettiklerini belirtti.

Oyunun, ilk çıkış tarihinden bu yana ciddi gelişmeler kaydettiğini söyleyebiliriz. The Elder Scrolls Online, çıkışını takip eden 8 aylık süreçte beş adet geniş çaplı güncelleme aldı. Yapımcılar, oyunun PS4’e ve Xbox One’a çıkacağı haberinin yanında oyuna “Şampiyon” ve “Adalet Sistemi” olarak adlandırılan iki yeni sistem getirildiğini açıkladı.

Eğer “ben Elder Scrolls serisinden oyun oynamadım ve sadece The Elder Scrolls Online’ı oynamak anlamsız olur” diyorsanız yanlış düşünüyorsunuz. Oyun kendi içerisinde farklı bir dünya yaratmış durumda. Bu oyunda Daedric prensi Molag Bal’ı öldürmeniz gerekiyor ve oyun Tamriel’de geçiyor. Oyunda Tamriel’in büyük bir kısmını keşfedebiliyorsunuz ama ileride gelecek olan ek paketler için haritanın tamamına şimdiden erişemiyorsunuz.

Özellikle Dota 2 olmak üzere her türlü eSpor hayranı, takipçisi, çevirmen, sporsever

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir