mix

ELEAGUE: Boston Major finali Twitch’te izlenme rekoru kırdı

Dün gece oynanan ve Cloud9’ın zaferiyle sonuçlanan ELEAGUE: Boston Major finali, Twitch’te anlık 1 milyon 130 binin üzerinde izlenme ile rekor kırdı.

Espor sahnesinin en büyük turnuvalarından ELEAGUE, yine ardında rekorlar bırakarak sona erdi. Baston Major’da Cloud9 ile FaZe arasında oynanan CS:GO finali dün gece ilgili ilgisiz herkesin ilgisini çekti. Üçüncü maça giden, burada da uzayan karşılaşmanın sonunda şampiyonluğu elde eden ekip Cloud9 oldu. Toplamda 1 milyon dolar ödül havuzuna sahip turnuvadan 500 bin dolarlık şampiyonluk ödülüyle ayrılan C9, böylece Kuzey Amerika’nın Major kazanan ilk takımı olma unvanını da elde etti.

Tüm bunların yanında ELEAGUE, Twitch üzerinde izlenme rekoru kırdı. Daha önceki rekor da kendisine ait olan organizasyon, dün gece 1 milyon 130 binin üzerinde izlenme ile bu rekoru daha da ileri taşımış oldu. Bilindiği üzere bireysel olarak izlenme rekoru da geçtiğimiz haftalarda Tyler1 tarafından kırılmıştı. Faker’a ait 250 bin izleyici sayısını 400 bine yakın anlık izleyiciye ulaşarak kıran ünlü yayıncı, yasağının kaldırılması ile uzun bir aradan sonra döndüğü Twitch’e etkileyici bir giriş yapmıştı.

espor yazarı, avukat

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir