mix

Epic Games yeni MOBA oyunu Paragon’u duyurdu

League of Legends, Dota 2 gibi e-Spor’un temellerini oluşturan MOBA oyunlar günümüzde popülerliğini git gide arttırırken, Epic Games de bu trende ayak uydurdu ve yeni MOBA oyunu Paragon’u duyurdu. 

Bugün San Francisco’da düzenlenen PlayStation Experience etkinliğinde oyunu duyuran Epic Games yöneticisi John Wasilczyk, Paragon’u “aksiyon dolu, üçüncü kişi kontrollü ve derin stratejik seçenekler sunan” bir MOBA oyunu olarak tanıttı.

5v5 oynanan oyunda klasik MOBA tarzı olarak üç koridor, bir orman, minyonlar, kuleler ve “core” birimler bulunuyor. 2016’da PlayStation 4 ve PC için sunulacak olan Paragon’un online test aşaması Ocak’ta başlayacak ve erken ödeme seçeneği baharda aktif olacakken, oyunun açık betası yaz aylarında kullanıma sunulacak.

“En rekabetçi oyunların özellikleri Paragon’da toplandı” diyen Wasilczyk, Epic Games’in oyuncuların geri bildirimlerini dinlediğini de ipucu olarak vermiş oldu.

Epic Games, popüler FPS serisi olan Unreal’da kullanılan Unreal Engine oyun geliştirme teknolojisi ile tanınmakta.

Oyunun fragmanına baktığımızda göze en çok çarpan, oyundaki sanat çalışmalarının ve grafiklerinin kalitesi oldu. Savaş alanı harika gözükürken, oldukça detaylı bir şekilde çalışılmış. Oyundaki karakterlerin gerçeğe yakın görüntüsü ise fragmandaki diğer bir dikkat çeken konu.

Grafikleri ve oyun içi stratejisi ne kadar iyi olursa olsun, Paragon, güçlü rakiplerine karşı mücadele etmek zorunda. Dota 2, League of Legends ve Blizzard’ın yeni oyunu Heroes of the Storm hali hazırda sadık bir hayran kitlesi barındırıyor ve bu oyunların büyük e-Spor turnuvaları düzenleniyor. Oyunun nasıl bir başarı elde edeceğini hep beraber göreceğiz.

League of Legends oyuncusu, aynı zamanda profesyonel sahnenin sıkı takipçisi.

1 Comment

  • Ramazan 7 Aralık 2015

    unreal varsa tamamdır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir