Counter-Strike: Global Offensive CS:GO Haberleri mix

ESL en görkemli CS:GO etkinliğine hazırlanıyor

ESL’den yapılan açıklamaya göre bu seneki turnuva Almanya’nın Köln kentinde bulunan bir stadyum içerisinde gerçekleştirilecek. Aynı zamanda şu ana kadar yapılan “en büyük CS:GO etkinliği” olacak olan ESL One Köln turnuvası 22-23 Ağustos tarihlerinde Alman buz hokeyi takımı Kölner Haie’neye ev sahipliği yapan LANXESS Arena’da gerçekleştirilecek. Aşağıdaki resme bakarak LANXESS Arena’nın büyüklüğü hakkında bir fikir edinebilirsiniz.

lanxess_arena

ESL’de profesyonel oyunculuk müdürlüğünü yapan Ulrich Schulze turnuvadan şöyle bahsediyor: “Geçtiğimiz sene ESL One eSpor turnesi bünyesinde gerçekleştirilen 250.000 dolar ödül havuzuna sahip 2 ayrı turnuva düzenleme şerefine ulaştık ve bu seneki etkinlikle önceki yaptıklarımızın da ötesine geçmeyi planlıyoruz. ESL One Köln turnuvası gelmiş geçmiş en büyük CS:GO organizasyonu olacak. Almanya’nın en geniş kapalı spor kompleksinde gerçekleştirileceğini de göz önüne aldığımızda dünya çapından oyunseverlere ev sahipliği yapacak.”

Daha önceki ESL ve Dreamhack gibi 250.000 dolar ödül havuzlu CS:GO turnuvalarının aksine ESL One Köln’ün masraflarının tamamı ESL tarafından karşılanacak. Ulrich’in söylediğine göre bu durum ESL’nin CS:GO alanındaki kararlılığının bir göstergesi ve 2015 ESL’nin CS:GO alanında en aktif rol alacağı sene olacak.

LANXESS Arena’nın CEO’su olan Stefan Löcher ise turnuva hakkındaki görüşlerini şu sözlerle aktarıyor: “Bu tür bir organizasyona ev sahipliği yapan ilk arena olmanın heyecanını yaşıyoruz. Köln’ün hem önemli bir turizm şehri hem de teknoloji merkezi olmasının bu etkinliğin burada gerçekleştirilmesine büyük faydası olacağını düşünüyoruz. Bu etkinlikteki ortağımız olan ESL ile gelecekte eSpor dünyasının en iyi oyuncularını ve eSpor severleri burada ağırlamayı dört gözle bekliyoruz.”

Önümüzdeki Ağustos ayında birbirinden iddialı 16 takım 250.000 dolarlık ödül için Köln’de kıyasıya mücadele edecek. Turnuvaya dair bilgiler ve elemeler ileri bir tarihte ESL tarafından duyurulacak.

LANXESS Arena’da gerçekleşecek olan bu organizasyonun bilet satışları ise 23 Şubatta başlayacak. Biletlere Eventim ve Almanya’daki ilgili bilet acentalarından ulaşılabilecek.

Çevirmen. Hobi olarak Dota 2 ve CS:GO oynar. Savaş tarihine meraklı.

1 Comment

  • 0 hit 15 Mart 2015

    eline sağlık aro

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir