mix

ESL maçları Emirates uçuşlarında gösterilecek

Esporun öncülerinden dev organizatör ESL, Emirates Havayolları ile yaptığı yeni bir anlaşma neticesinde geçmiş turnuva görüntülerini uçuşlarda gösterecek. Geçtiğimiz gün ESL’in resmi sitesinden yapılan açıklama ile duyurulan anlaşma, ESL’in yakın zaman içerisinde sonlanan turnuvalarındaki en büyük maçların tekrarlarını Emirates yolcuları ile buluşturacak.

Espor endüstrisinin gelişimi ve prestiji adına ESL ile Emirates ortaklığının önemi bir hayli yüksek. Hali hazırda Twitter ile de bir anlaşma yaparak bazı turnuvalarını direkt sosyal ağ üzerinden yayınlayan ESL, esporu daha geniş kitlelere ulaştırmak ve espor kitlesinin de içeriklere rahat ulaşmasını sağlamak adına bir kez daha büyük bir hamlede bulundu. Şirketin küresel medya başkanı Torsetn Haux, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “ESL’de her daim esporun görünürlüğünü arttırmanın yollarını arıyoruz ve ilk uçuş içi eğlence anlaşmamızda dünyanın en büyük uluslararası havayollarından biri olan Emirates ile çalışacağımız için çok mutluyuz. Dünyanın dört bir yanında etkinlikler düzenleyen küresel bir şirket olarak, oyuncular ve espor takipçilerinin Emirates ile yolculuk yaparken ESL’in espor içeriklerini görmekten memnun olacağını düşünüyoruz,” ifadelerine yer verdi.

ESL’in Intel Extreme Masters, ESL One, ESL Pro League ve birkaç küçük turnuvada oynanan Counter Strike: Global Offensive, StarCraft II ve League of Legends etkinliklerindeki en çekişmeli maçlar, bundan sonra havayolunun tüm uçuşlarında tekrar olarak gösterilecek. Canlı maçlar yayınlanmayacak olsa da, ESL uçuş içi videoları sürekli güncel tutacağının sözünü veriyor. Türk espor takipçileri olarak Emirates ile ne kadar uçarız orası bilinmez ancak böylesi bir seçeneğin yolculara sunulacak olması gerçekten sevindirici bir gelişme. Esporun “eğlence” içerikleri içerisinde yerini alması bundan sonraki anlaşmaların da önünü açacaktır.

author
5Mid'de admin, başka yerlerde altyazar, genelde eşekherif.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir