mix

Evil Geniuses Call of Duty sahnesine geri dönüyor

Son olarak 2014 yılında Call of Duty sahnesinde mücadele eden köklü eSpor kulübü Evil Geniuses, yeni bir takım kurarak sahneye geri dönüyor. ESPN’in haberine göre organizasyon Luminosity Gaming’den ayrılan Anthony “NAMELESS” Wheeler ve Jeremy “StuDyy” Astacio’yu transfer ederken, Elevate takımından Jared “Nagafen” Harrell’ı ve compLexity Gaming’den Colt “Havok” McLendon’ı kadrosuna kattı.

EG’nin CoD sahnesine geri dönüşünü açıklaması dikkat çekici bir şekilde NAMELESS ve StuDyy’nin 29 Ekim tarihinde takımdan ayrılmalarından sonra açıklandı. Nagafen ve Havok’un hala takımları ile sözleşmeleri devam etse de EG’nin bu oyuncuları büyük ihtimalle transfer ettiği söyleniyor.

Takımın bu kararı almasının arkasındaki nedenlerden birisi de PlayStation Experience 2016’da duyurusu yapılan Call of Duty World League’in kurulması. Ayrıca bu duyuruda MLG, EG’nin henüz açıklanmamış kadrosunu da lige katılacak diğer takımlarla beraber açıklamıştı.

Yukarıda da belirttiğimiz üzere EG son olarak CoD sahnesine 2014 yılında Call of Duty: Ghosts’ta Patrick “ACHES” Price, Tyler “TeePee” Polchow, Ian “Crimsix” Porter ve Damon “Karma” Barlow ile mücadele etmişti. Bu kadro da 2014 yılında düzenlenen Call of Duty Championship’te compLexity Gaming ile şampiyon olmuştu. EG altında inişli çıkışlı bir grafik çizen oyuncular, MLG X Games Invitational’ı üçüncü olarak bitirmiş ve MLG Anaheim 2014’ü şampiyon olarak tamamlamıştı. Buna rağmen takım Gfinity III’te ilk üçe girememişti. EG kadronun ESWC 2014’teki şampiyonluğuna rağmen ekip ile Kasım 2014’te yollarını ayırmıştı.

Böylelikle EG kadrosunu dağıttıktan neredeyse tam olarak iki yıl sonra CoD sahnesine PSX etkinliği ile geri dönecek. 3-4 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek olan turnuvaya Splyce, Elevate ve Rise Nation gibi takımlar da katılıyor.

League of Legends oyuncusu, aynı zamanda profesyonel sahnenin sıkı takipçisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir