mix

F1 Esports’ta Cem Bölükbaşı final oynayacak

Genç pilotumuz Cem Bölükbaşı, Formula 1 tarafından organize edilen ve yarın Abu Dhabi’de düzenlenecek olan F1 Esports’ta ülkemizi temsil edecek.

Oldukça küçük yaşlarda motor sporlarına ilgi duyan ve bu ilgisini espor alanına da yansıtarak çok iyi yerlere gelen Cem Bölükbaşı, yarın belki de hayatının en adrenalin dolu anlarından birini yaşayacak. Formula 1’in şimdiye kadar düzenlemiş olduğu en büyük organizasyon olan F1 Esports’ta önce 60 bin kişinin katıldığı ön eleme turunda ilk 40’a girmeyi başaran, ardından da Londra’da düzenlenen yarı finallerde en iyi 20 sporcu arasında kendine yer bulan Cem Bölükbaşı, yarın finalde ülkemizi temsil edecek.

Cem ve rakipleri 24-25 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek iki günlük Formula 1 Etihad Airways Abu Dhabi Grand Prisi’nde yarışarak, gelmiş geçmiş ilk Formula 1 Espor Şampiyonu olmak için kozlarını paylaşacaklar. Yarış heyecanı ülkemizde espora katkılarıyla bilinen S Sport’un internet sitesinden de yayınlanacak ve Serhan Acar’ın yorumlarıyla renklenecek.

Temsilcimiz Cem Bölükbaşı yakaladığı başarılar ve yeteneğiyle G2 Esports yetkililerinin dikkatini çekmiş, yaklaşık on gün önce yarış ekibine dahil edilmişti. Altı yaşında başladığı bu yolculukta çok önemli adımlar atan ve şimdi de dünyanın en iyi 20 F1 esporcusu arasına girmeyi başaran Cem’e finalde başarılar dileriz.

espor yazarı, avukat

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir