mix

Fallout 4’ün ilk günü için Bethesda’dan doktor raporu

Fallout 4 için uzun süren bekleyiş yarın bitiyor. 10 Kasım tarihinde piyasaya sunulacak olan oyun ile ilgili beklentiler git gide artarken, yayınlanan gameplay videoları ile bu beklentilerin tamamıyla karşılanacağını söylemek mümkün. Öte yandan oyunun yapımcısı olan Bethesda, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla kullanıcılarını gülümsetmeye devam ediyor.

Oyunun sıkı takipçilerinin 10 Kasım günü ne işleri olursa olsun tüm gününü Fallout’a ayıracağını bilen şirketin Pazarlama Bölümü Başkanı Pete Hines, Twitter’daki bir paylaşımı ile bu oyunculara yardımcı olabileceğini söyledi:

Tweet’inde “Bazılarınızın gelecek hafta için doktor raporuna ihtiyacı olacağını düşünüyorum. Buyurun.” diyen Pete Hines, görseldeki raporda ise:

“Sevgili öğretmen/patron/otorite figürü

Lütfen ________’ı gelecek günler için okul/iş’ten mazur görünüz. Evde kalması ve pankreasını dinlendirmesi gerekmektedir.” sözlerine yer verdi.

Oyundaki üst düzey yöneticilerin, oyunun takipçileri ile böyle bir etkileşime girmesi herkesin oldukça hoşuna giderken, bizim gibi Türk oyuncuların bu rapordan faydalanamayacak olması biraz kalbimizi kırmadı değil. Öte yandan oyunun demosunun piyasaya sürülmeyeceğini açıklayan Bethesda, geçtiğimiz günlerde de Fallout 4’ün lansman videosunu yayınlamış ve uzun süren bekleyişin değeceğine dair sinyaller vermişti.

Fallout 4, 10 Kasım günü Xbox, PC ve PS4 platformlarında aynı anda satışa sunulacak. Steam’den ön sipariş verebileceğimiz oyunun Türkiye resmi çıkış fiyatı ise 179 TL olarak belirlendi. Fallout 4’ü daha uygun fiyata nerelerden alabileceğinizi görmek için buradaki haberimize bakabilirsiniz.

League of Legends oyuncusu, aynı zamanda profesyonel sahnenin sıkı takipçisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir