mix

Fallout 4’ün demosu çıkmayacak

Yılın en merakla beklenen oyunlarından Fallout 4 için bugün itibariyle üzücü bir haber geldi. Oyunun geliştirici firması Bethesda, Fallout 4’ün demosunun çıkmayacağını duyurdu.

Şirketin pazarlama yöneticisi Pete Hines, Twitter’da demo versiyonun neden çıkmayacağını da açıkladı. Oyunun hayranlarından gelen sorulara karşılık “Demo versiyon için oyunu küçültmemiz mümkün gözükmüyor” diye cevaplayarak duruma açıklık getirdi. Demo versiyonun çıkmayacak olması ise oyunu satın almadan önce denemek isteyenler veya satın alma durumu zor görünen ama Fallout 4’ün de tadına bakmak isteyen oyuncular için gerçekten üzücü bir haber oldu. Bu haber ile birlikte oyuncuların elinde sadece oynanış videolarını izleyerek iç geçirmek kaldı.

Kısa süre önce oyundaki başarılar ile ödüllerin de açıklanmasıyla Fallout 4’ü bekleyen oyuncular ciddi şekilde heyecanlanmıştı. Buna ek olarak, Fallout 4 ile aynı gün piyasaya sürülecek olan Rise of the Tomb Raider’ın yayıncı ortağı Microsoft, iki oyunun da başarılı bir satış süreci geçireceği konusunda şüpheleri olmadığını vurguladı.

Fallout 4, 10 Kasım tarihinde Xbox One, PlayStation 4 ve PC platformları için çıkmış olacak. Halihazırda Steam’den ön sipariş ile satın alınabilecek oyunun Türkiye’de PC satış fiyatı ise ne yazık ki 179 TL olarak belirlendi.

editor
e-Spor hayranı ve profesyonel sahnenin takipçisi biraz da weirdo.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir