mix

Fallout 4’ün lansman fragmanı yayınlandı

Bu sene büyük bir sabırla beklediğimiz ve sabrımızın karşılığını almamıza sayılı günler kala, Fallout 4’ün lansman fragmanı yayınlandı.

Bekleyiş sona erdi ve fragmanın gün yüzüne çıkmasıyla oyun hakkında sahip olabileceğimiz fikirler de arttı. İnanılmaz oyun içi görüntülerin bulunduğu fragman sayesinde karakterler ve silahlar konusunda bilgi sahibi olabilirken, fragman boyunca biri erkek, biri kadın iki kişi Fallout 4 gerçekleri hakkında sürekli bir diyalog halinde.

Fallout 4’ün lansman fragmanı, nükleer bir patlamanın dünyayı kıyamet sonrası terk edilmiş bir diyara çevirmesiyle başlıyor. Hikaye Boston’da geçiyor ve The Institute adındaki şirket insanlara çok benzer androidler üretiyor. Bunun oyun için önemli bir konu olduğu daha önce duyurulan bilgiler arasındaydı. Karakterlerden birisi videoda “The Institute’u buldun mu?” gibi bir soru soruyor. Buna karşılık ise “Dikkat etmedin mi? Sen onları bulamazsın, The Institute seni bulur” cevabını alıyor. Fragmanda bu şirkete ait başka önemli bir noktaya ise yer verilmezken, bu konu gizemini hala koruyor. Nitekim fragman boyunca hikaye yerine daha çok oynanış, karakterler ve grafik gibi önemli noktalar öne çıkarılıyor.

RPG oyunlarının en bilinen isimlerinden Fallout 4, aksiyon ve bilim kurgu oyun severlerini tatmin edebilecek gibi gözüküyor. Oynanış ve grafikleri ile daha çok ön plana çıkan oyun, hikayesiyle de oyunculara büyük bir macera sunacak. Son olarak Fallout 4’ün 10 Kasım günü PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için çıkacağını söyleyelim.

editor
e-Spor hayranı ve profesyonel sahnenin takipçisi biraz da weirdo.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir