mix

Far Cry 5 ilk haftasında yarım milyondan fazla satış yaptı

27 Mart tarihinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformuna çıkış yapan Far Cry 5 daha ilk haftasında yarım milyondan fazla satış yapmayı başardı.

2018’in en merakla beklenilen oyunlarından Far Cry 5 yaptığı satış ile serinin diğer oyunlarını geride bıraktı. Ubisoft’un 2018 yılında yayınladığı ilk büyük oyunu olan Far Cry 5 satış listelerinde ilk sıraya yerleşti. Serinin son oyunu en gerçekçi açık dünya oyunu olarak nitelendirilirken aynı zamanda tatmin edici bir Far Cry deneyimi sunuyor. Sürükleyici atmosferi ile oyun severlerden tam puan alan Far Cry 5’in beklentilerin üzerinde olması satış rakamlarına da yansıdı. Steam’den elde edilen satış verilerine göre 27 Mart tarihinde piyasaya sürülen oyun yarım milyonun üzerinde kişi tarafından satın alındı. Far Cry 5 her ne kadar Steam’de 209 TL gibi bir fiyata sahip olsa da şu sıralar çok fazla satmaya devam ediyor. Yapımcı Ubisoft ise bu yıl yayınladığı ilk büyük oyunu ile dikkatleri üzerine çekti ve iyi bir patlama yapacak gibi gözüküyor.

İlk haftasında yarım milyondan fazla satış yapan Far Cry 5 serinin bir önceki oyunu Far Cry 4’ü de geride bırakacak gibi duruyor. Far Cry 4 çıkış tarihinden 1 yıl sonra 8 milyon rakamına ulaşmıştı. 1 haftada yarım milyondan fazla satış yapan Far Cry 5’in bu rakamı geride bırakması bekleniyor.

editor
e-Spor hayranı ve profesyonel sahnenin takipçisi biraz da weirdo.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir