FIFA

FIFA 17 duyuruldu

Futbol tutkunlarının merakla beklediği FIFA 17’nin çıkış tarihi ve önemli detayları EA Sports tarafından duyuruldu.

Dünyanın en popüler futbol oyunu serilerinden olan FIFA bu yıl önemli değişiklikler yapmaya hazırlanıyor. E3 etkinliğinin yaklaşmasıyla birlikte oyun dünyasından da önemli haberler bir bir gelmeye başladı. EA Sports da dünya genelinde büyük popülerliğe sahip olan FIFA’nın yeni oyunu ile alakalı önemli bilgiler paylaştı.

FIFA 17 ile alakalı en önemli yenilik oyunun grafik motorunda gerçekleşecek. Eski grafik motoruna yeni oyunda yer vermeyen Electronic Arts, Battlefield, Need for Speed, Star Wars Battlefront ve Mirror’s Edge gibi oyunlarda kullanılan Frosbite adlı oyun motorunu kullanacak. Halihazırda bir önceki serilerde gerçekçilik anlamında kullanıcılardan olumlu geri dönüşler alan EA grafik dinamiklerini daha da iyi hale getirmeyi amaçlıyor. EA bu tarz büyük bir değişikliği neden gerçekleştirdiği ile alakalı ise henüz kapsamlı bir açıklama yapmadı.

“Futbol değişti” mottosu adı altında kullanıcılar ile paylaşılan kısa tanıtım videosunda Eden Hazard, Marco Reus, James Rodriguez ve Anthony Martial gibi isimler yer aldı. Oyunun kapağında da yine bu oyuncuların yer alacağı bilgisi de paylaşıldı.

Spor severlerin büyük bir beklenti ile beklediği FIFA 17’nin çıkış tarihi Avrupa için 27 Eylül olarak duyuruldu. Dünya genelinde çıkış tarihi ise 29 Eylül’de olacak. Xbox 360, PS3, Xbox One, PS4 ve PC platformlarına sunulacak oyunun tanıtımı 12 Haziran günü gerçekleştirilecek.

editor
e-Spor hayranı ve profesyonel sahnenin takipçisi biraz da weirdo.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir