mix

Final Fantasy XV’in çıkış tarihi belli oldu

Oyun dünyasının en önemli serilerinden birisi olarak gösterilen Final Fantasy’nin son oyunu 30 Eylül tarihinde piyasaya çıkıyor. Square Enix tarafından geliştirilen Final Fantasy XV, yılın son aylarında Xbox One ve Playstation 4 konsollarında oynanabilecek.

2006 yılında çıkarılması hedeflenen oyun, yeni nesil konsollara uyarlanarak piyasaya sürülecek. Uncovered etkinliğinde oyun ile ilgili detaylar veren Square Enix, yapığı açıklamada Delux Edition sürümünün de haberini verdi. İçinde bonus içerik ve blu-ray diskin de bulunacağı özel paketin detaylarını da veren şirket, bir diğer versiyon olan Ultimate Collectos Edition’da ise oyunun soudtrack albümünün, oyun figürünün ve sanat kitabının bulunacağını da ekledi.

Şirketin satış hedefi ise 10 milyon adet. Serinin başarılı oyunlarından olan Final Fantasy VII’nin 11 milyon satış hedefini aştığını göz önünde bulundurduğumuzda, bu hedef hiç de uzak değil. Bununla beraber şirket, FF XV’in demosunu da duyurdu. Demo, özellikle savaş dinamiklerine dair ipuçları veriyor. Kendi hikayesi ise oldukça değişik. Noctis daha gençken geçen hikaye, Noctis’in hayal dünyasında geçiyor. Şirket’in açıklamasına göre ise demo direkt olarak yeni duyurulan Final Fantasy XV’in anime serisine bağlı olacak ve oyuncular için bazı sürprizler barındıracak.

League of Legends oyuncusu, aynı zamanda profesyonel sahnenin sıkı takipçisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir