mix

Football Manager 2016 çıktı

Futbol severlerin merakla beklediği oyun Football Manager 2016 çıkış yaptı. Geçtiğimiz ayda Steam üzerinden 100 lira ile ön siparişe açılan oyun bugün itibariyle raflardaki yerini aldı.

Oyuna eklenen birçok yenilik ve detay ile FM 2016 önceki serilere oranla oyun severleri çok daha heyecanlandırmıştı. Özellikle de maç motorundaki bitmek bilmeyen sorunlar ile tam bir hayal kırıklığı yaşatan FM 2015’den sonra beklentiler de artmıştı. Geliştirici firma SEGA, oyun çıkmadan aylar öncesinden birçok yenilikleri de oyuncular ile paylaşmıştı. Önceki serilerde yaşanan transferlerde uçuk fiyatlar istenmesi, aşırı sakatlanmalar ve kırmızı kartlar, takımdaki futbolcuların bitmek bilmeyen istekleri gibi sorunlar artık yok diyebiliriz.

SEGA tabi ki bununla da kalmadı. Oyuna yeni modlar ekleyen geliştirici firma böylelikle oyunculara farklı deneyimler yaşamasını da sağlayacak. “Create a Club” adıyla gelen ilk yeni oyun modunda oyuncular kendi takımını oluşturup istediği bir ligde mücadele edebilecek. Takımınızın adını, kadrosunu hatta renklerini belirmek tamamen size kalıyor. Bir diğer yeni oyun modu ise “Fantasy Draft”. Belirli bir bütçe ile kendi takımınızı oluşturduğunuz bu oyun modunda sıfırdan bir kadro kuruyorsunuz ve küçük bir ligde başlıyorsunuz.

Bu iki yeni mod sayesinde oyuncular normal liglere ve takımlara bağlı kalmamış olacak. Bu da Football Manager oyununu daha da çeşitli bir hale getirmiş oluyor. Football Manager 2016 ile ilgili önemli bilgiler bu şekilde. Oyun hakkında tam bilgi sahibi olmak için de, oyunu oynayıp menajerlik macerasına başlamak gerekiyor gibi gözüküyor.

editor
e-Spor hayranı ve profesyonel sahnenin takipçisi biraz da weirdo.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir