mix

Football Manager 2017, 4 Kasım’da çıkacak

Menajerlik dendiğinde akla gelen ilk oyun olan Football Manager’in yeni oyunu Football Manager 2017’nin çıkış tarihi ve ön sipariş fiyatı belli oldu.

Futbol tutkunlarının merakla beklediği Football Manager 2017’nin çıkış tarihi yapımcı şirket Sports Interactive tarafından açıklandı. Her yıl Kasım ayında çıkış yapan oyun, bu geleneğini bozmayarak 4 Kasım tarihinde raflardaki yerini alacak. 50 ülkenin liglerini içeren ve kıyasıya bir şampiyonluk yarışı sunacak olan Football Manager 2017 bu haberiyle oyun severleri bir hayli heyecanlandırdı.

Merakla beklenen oyunun ön sipariş fiyatı da belli oldu. Football Manager 2017’nin ön sipariş fiyatı 49.99 dolar, Football Manager Touch 2017’nin ön sipariş fiyatı ise 29.99 dolar olarak açıklandı. PC, Mac ve Linux için Football Manager 2017’yi satın alanlar, oyunun “transferler ve taktikler” versiyonunu içeren Football Manager Touch 2017’ye de ücretsiz sahip olacaklar. Ayrıca mağazalardan dijital veya kutulu olarak ön sipariş veren kullanıcılar Football Manager Touch 2017 için “Board over-ride” (Yönetim kurulunu geçersiz kıl), “No firing” (Kovma yok), “All job applications” (Tüm iş başvuruları), “National management” (Milli takım yönetimi) gibi indirilebilir içeriklere ve “Challenge” oyun modunda oynamak için 3 yeni mücadeleye sahip olacak.

Football Manager’ın ülkemizdeki popülaritesinin çok fazla olduğu büyük bir gerçek. Bu nedenle 2013 serisinden bu yana oyunu Türkçe dil desteği ile sunan Sports Interactive çok başarılı bir girişime imza atmıştı. Ayrıca Football Manager 2017’de yer alacak olan tüm yeni özelliklerin önümüzdeki zaman içerisinde açıklanması bekleniyor.

editor
e-Spor hayranı ve profesyonel sahnenin takipçisi biraz da weirdo.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir