mix

Fortnite Battle Royale telefonlara geliyor

Son dönemlerde adından sıkça söz ettiren Fortnite Battle Royale mobil oyununu duyurdu.

Henüz oyun dünyasının yeni bir üyesi olmasına rağmen büyük bir çıkış yakalayan Fortnite Battle Royale popülaritesini giderek arttırıyor. Ücretsiz olması ve yayıncılar tarafından sıkça oynanması Fortnite Battle Royale’in ivmesini arttıran en büyük etmenlerden. PlayerUnknown’s Battlegrounds’un en büyük rakiplerinden biri olarak gösterilen oyun hedef kitlesini daha da büyütmeye hazırlanıyor. Fortnite Battle Royale’in geliştiricisi Epic Games geçtiğimiz günlerde oyunun iOS ve Android için çıkacağı müjdesini verdi.

Mobil oyunun en dikkat çeken özelliklerinden birisi kullanıcıların PC ve PS4 oyuncuları ile aynı anda oynayacak olması. Epic Games bu çapraz platform desteğiyle oyunculara PC versiyonu ile aynı harita, aynı içerik ve aynı güncellemeler gibi özelliklerin sözünü veriyor. Bu iddialı özellik akıllara bir takım soruları da beraberinde getiriyor. Mekanik açıdan PC kullanıcılarının FPS oyunlarında daha avantajlı olduğu kabul edilen bir gerçek. Çapraz platform desteğiyle mobil kullanıcılarının diğer oyuncular karşısında neler yapacağı şimdiden merak konusu olmaya başladı.

İlk aşamada 12 Mart tarihinde iOS için çıkış yapacak olan Fortnite Battle Royale davet usulü ile katılımcı alacak. Buradan yapılacak kayıtların ardından katılımcılar e-posta adreslerine gelecek olan link ile oyunu App Store’dan indirebilecek. Android kullanıcılarının ise biraz daha sabretmesi gerekecek. iOS sürümünde yapılacak olan testlerin ardından oyun Android için de çıkış yapacak.

editor
e-Spor hayranı ve profesyonel sahnenin takipçisi biraz da weirdo.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir