mix

Fortnite: Battle Royale’e yeni oyun modu geliyor

Fornite: Battle Royale’e Playground isminde yeni bir mod geliyor. Bu modun tamamıyla eğlence ve pratik amaçlı kullanılacağı belirtiliyor. 

Oyuncuların tamamıyla özgürce bir şekilde oynayabileceği harita olarak lanse edilen Playground, özel bir adada herhangi bir rakip korkusu olmaksızın oyuna getirilecek. Henüz oyun modu ile ilgili çok fazla detay bulunmuyor. Fakat oyuncuların bu modda kendi sunucularında hedef alma ve inşa etme gibi yeteneklerini çalışabileceği tahmin ediliyor. Mod aynı zamanda içerik üreticilerine Fortnite ile ilgili kısa film yapma olanağı da sağlıyor.

Epic Games, Playground’un gelişini Fornite: Battle Royale’in açılış ekranında oyunculara duyurdu. Bu modun kendisine has ilkleri bulunuyor. Zira oyuncular kendi sunucularında dilediği gibi oynayabilecek. Playground’un oyun öncesi adada mı yoksa ana Battle Royale adasında mı olacağı da belirsiz. Fakat kesin olan şey var ki o da Fornite kullanıcılarının tıpkı Minecraft gibi kendi dünyalarını yaratabileceği.

Modun Fornite’a yeni bir soluk getireceğini söylemek de mümkün. Çatışmaya odaklanmayan bir oyun modu yeni oyuncuların oyunu öğrenmesi açısından da fazlasıyla faydalı olacaktır. Playground’un ne zaman geleceği de henüz belirsiz.

League of Legends oyuncusu, aynı zamanda profesyonel sahnenin sıkı takipçisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir