mix

Fortnite’a Gelen Yeni Kule Bombası: Port-a-Fort

Fortnite, inşa mekanikleri ile kendisini diğer Battle Royale (Devasa Savaş) oyunlarından ayırmaya başladı. İnşa etmesi kolay, ancak ustalaşması zor olsa da, oyuncuların zamanla alışmaya başladıkları ve her geçen gün daha fazla opsiyonun ortaya çıktığı su götürmez bir gerçek.

Çatışmaların çoğu, hızlı bir şekilde ofansif ve defansif yapı yapılarak başlıyor. İnşasında yüksek konumu kazanan da, istatistiki olarak çatışmaları kazanıyor. Ancak her oyuncu yapı yapmaya henüz yeterince alışık değil!

Oyunun yapımcıları Epic Games, son yeniliği olan Kule Bombası’nı tanıttı: Port-a-Fort! Bu bomba, atıldığı yerde anında metalden orta boyda bir kule inşa etmekte. Böylece henüz yapılar konusunda uzman olmayan oyuncular, bu bomba sayesinde defansif kulelerini anında inşa edip çatışmaya başlayabilecekler.

 

Kullanımı sıradan bir bomba gibi, değdiği yerde anında patlamakta. Kulenin ortası boş kurulmakta, en alt kısımda bulunan tekerlekler kulenin üstüne hemen çıkılmasını sağlıyor. Ayaklarınıza doğru atarsanız kule etrafınıza kuruluyor, eğer uzağınıza atarsanız ise kulenin girişini sağlayan bir kapı ile kule içine girebiliyorsunuz. Bu kapı ayrıca başka oyuncuların sinsice kulenin içine girmesine de olanak sağlıyor, dikkat edin!

Her hafta gelen yeniliklerle oyunculara keyifli bir deneyim sunmaya çalışan Epic Games, kitlesinin sevgisini de kazanmış durumda. Gösterilen ilgiden iki tarafın da memnun olması, oyunun sağlıklı bir şekilde gelişmesi için mükemmel bir ortam sunuyor.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir