FIFA mix

Galatasaray Espor, Fifa oyuncusu tomassonGOD ile anlaştı

Espor organizasyonunu hareketlendirip yeni oyuncular ile anlaşmaya devam eden Galatasaray, son hamlesini profesyonel FIFA oyuncusu tomassonGOD’ı transfer ederek yaptı. 

Yaptıkları kamuoyu açıklamasının ardından Espor organizasyonuna hız veren Galatasaray, Jannik ‘Testotier’ Berg’in ardından profesyonel Xbox Fifa oyuncusu Thomas ‘tomassonGOD’ Dorey ile de anlaştı. Galatasaray Espor’un yeni transferi tomassonGOD’ın kariyeri eskilere dayanıyor. 2010 yılından itibaren katıldığı PES turnuvalarında Fransa’da ve uluslararası turnuvalarda başarılar elde eden oyuncu, 2015 yılında PES jübilesini yaptı. Bu yıldan sonra Fifa kariyerine odaklanan tomassonGOD’ın yolu 3 yıl içinde Galatasaray ile kesişti.

tomassonGOD Xbox haftasonu liglerinde uzun süredir ilk 20’nin içinde. Şubat ayını 19., Mart ve Nisan aylarını da 18. sırada tamamlayan Fransız oyuncu; 3 ay içinde oynadığı 480 haftasonu ligi maçının 461 tanesini kazanmayı başardı. tomassonGOD, bir diğer transfer Testotier ile birlikte Galatasaray Espor’un başarısı için mücadele edecek. İkili ilk sınavlarını Multiplayer’ın düzenlediği ve Fenerbahçe ile Beşiktaş’ın da katılım göstereceği FIFA18 Balkan Kupası’nda verecek. Turnuvadan sonra ise ikili, Haziran ayında oynanacak  FIFA Global Series play-offlarına hazırlanmaya başlayacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir