mix

Game of Thrones oyununun 2. bölümü 3 Şubat’ta çıkıyor

Telltale Games’in büyük ilgi toplayan Game of Thrones oyununda ikinci bölüm açılıyor. Bugün itibariyle şirketin YouTube hesabına yüklenen yeni fragman ile 2. bölümün çıkış tarihi belli oldu.

3 Şubat’ta PS4, PS3, PC, Mac ve Steam’de kullanıcısıyla buluşacak oyun, Şubat’ın 4’ünde Xbox One ve Xbox 360’a, 5 Şubat’ta da Android ve iOS platformlarına gelecek. Game of Thrones: A Telltale Game Series – Episode 2: The Lost Lords ismiyle yerini alacak alan oyun, 6 oyunla tamamlanacek serinin ikinci bölümü olacak.

İlk oyunda Forrester Hanesi’ni iyice tanımış, Game of Thrones’un entrika dolu dünyasına ilk adımımızı atmıştık. Ana kahramanlarımızdan Gared’i ilk oyun sonunda Duvar’a doğru yolculuk ederken bırakmıştık. Forrester Hanesi’nin büyük kızı Mira’dan da Kralın Şehri’nde Kraliçe Cersei, yeni kraliçe adayı Margaery ve Lord Tyion’un dahil olduğu büyük bir komplonun ortasında ne yapacağını bilmez bir şekilde ayrılmıştık. Yeni oyunda, fragmandan gördüğümüz kadarıyla Mira yine bu entrikaların bir parçası olacak. Ancak Gared tarafında hareketlilik var. Üstteki resimden de görebileceğiniz üzere, Gared Duvar’da Jon Snow ile yakınlık kuracak ve Duvar’daki maceraları birlikte devam edecek. Yine fragmandan gördüğümüz bir diğer önemli yenilik ise Daenerys tarafından. Yeni oyunda Meeren’e yolculuk edip, Daenerys ile Essos’tan Westeros’u ele geçirme planları yapacağız gibi görünüyor. Veya biz böyle umuyoruz.

Fragmanda “Her seçim önemlidir” vurgusuyla birlikte, oyunda kendi seçimlerimizle birçok şeyi değiştirebileceğimiz de yeniden hatırlatılmış. 3 Aralık’ta çıkan ilk oyunu oldukça sevmiş ve incelememizde de bunu belirtmiştik. Kayıp Lordlar bölümünde de aynı şekilde hikayenin içinde kaybolacağımızdan neredeyse emin gibiyiz. Artık sadece beklemek kaldı.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir