mix

GGCorp Kurumsal Video Oyun Festivali duyuruldu

Onedio’nun duyurduğu kurumlar arası düzenlenecek Türkiye’nin ilk oyun temalı festivali GGCorp, 15 Mart – 19 Mayıs arasında gerçekleşecek.

Özel bir video ile tanıtılan BJK Vodafone Park içerisindeki Lenovo Game On alanında düzenlenecek turnuvada 8 adet oyun bulunuyor. CS:GO, PUBG, DOTA2, FIFA19, Rocket League, Hearthstone, Age of Empires ve Forza Motorsport 7 turnuvaları düzenlenecek oyunlar olarak açıklandı. Festivalde Fortnite ve League of Legends gibi popüler oyunlara yer verilmedi. Turnuvada CS:GO ve DOTA2 5v5,PUBG turnuvasında ise Solo, Duo ve Squad şeklinde 3 farklı turnuvadan oluşacak. Rocket League maçları 3v3 düzenleneceği festivalde, FIFA19 ise 1v1 ve 2v2 olarak düzenlenecek. Diğer oyunlarda oyuncuların 1v1 mücadele edeceği GGCorp Kurumsal Video Oyun Festivali toplamda 11 farklı turnuvaya sahne olacak. Her branşta ilk 3’e giren şirketlere kupa ve plaket ödülleri verilecek. Ayrıca kurumunu en iyi temsil eden çalışanlar sürpriz hediyeler kazanacak.

Turnuvaların Final maçları Onedio’nun Twitch, Youtube ve Facebook sayfalarından canlı olarak yayınlanacak. Turnuvaların olduğu gün Lenovo Game On’da 200 kişi sahnede izleyici olarak bulunabilecek. Bu etkinlikten sonra GGCorp, şirket çalışanları için video oyun festivalini gelenekselleştirmeyi düşünüyor.

Kurallar ve turnuva hakkında daha fazla bilgi için buraya tıklayınız.

Turnuvalara katılım ücreti kişi başı 250 TL + KDV olarak belirlenen festivale kayıt olmak için ise buraya tıklayınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir