mix

God of War 4 tanıtıldı

Dünyanın en prestijli oyun organizasyonlarından olan E3’de God War 4’ün tanıtımı yapıldı.

Dünyada en büyük oyun tanıtım organizasyonu olan E3 fuarında oyunlar bir bir tanıtılmaya devam ediyor. 50 bin kişinin misafir olduğu oyun fuarı 14 Haziran’da başladı ve 16’da sona eriyor. Fuarda patlamayı yapan en büyük haber ise konsol dünyasının efsanevi oyun serisi olan God of War cephesinden geldi. Olayın perde arkası ise geçtiğimiz günlerde yaşanmıştı. SONY’e yakınlığı ile bilinen Shinobi602 isimli internet kullanıcısı yayımladığı videoda E3 oyun fuarında God Of War 4’ün resmen tanıtılacağını duyurmuştu. Bu iddia E3 etkinliğinde gerçek oldu ve oyunun resmi tanıtımı yapıldı.

10 dakikalık uzun bir video ile tanıtımı yapılan God of War 4 bütün ilgiyi anında üzerine çekmeyi başardı. Sadece tanıtım amaçlı değil yer yer oyundan spoiler da veren bu video serinin yeni oyununu uzun süredir bekleyen kişilere büyük bir heyecan yaşattı. Serinin diğer oyunlarında Yunan mitolojisinin etrafında şekillenen God of War’un yeni oyununda bu sefer İskandinav mitolojisi ile iç içe olacağız. Yeni oyun ayrıca hikaye olarak bir önceki oyun olan God of War 3’ten bir süre sonrasını ele alacak. God of War 4 adına bir diğer güzel haber ise oyunun müziklerini The Walking Dead serilerinin de besteciliğini yapan Bear McReary’nin üstlenmesi oldu.

God of War 4’ün çıkış tarihi hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor. Serinin diğer üç oyununda olmasa da dördüncü oyunun PC platformunu destekleyip desteklemeyeceği de merak edilen diğer konular arasında yer alıyor.

editor
e-Spor hayranı ve profesyonel sahnenin takipçisi biraz da weirdo.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir