mix

GTA 5’in fiyatı 72 liraya düştü

2015 yılının en çok satılan, en çok sevilen ve en çok oynanan oyunlarından GTA 5 için dev bir indirim fırsatı geldi.

2015 yazı itibariyle 50 milyondan fazla satış yapan GTA 5’in PC için çıkış süreci biraz sancılı geçse de, serinin en yenisini sonunda oyun mağazalarındaki görebilmiştik. Ciddi derecede yüksek bir fiyat etiketine sahip olan ve birçok oyuncunun cüzdanlarını boşaltan GTA 5, büyük Steam Yaz İndirimleri’nde bile %10’dan fazla indirim görmemişti. Doğal olarak da Türkiye’de anlamsız derecede pahalı olan birçok oyun gibi, yeterince kalabalık bir kitleye ulaşamamıştı.

Türkiye’nin ilk dijital oyun platformlarından olan Voidu ise GTA V için bugün itibariyle çok büyük bir indirime giti. Steam üzerinde şu an %33 oranında bir indirim ile 120 liradan satılan GTA 5, Voidu’da 72 TL fiyat etiketine sahip. 11 Kasım tarihine sürecek olan bu kampanya oyunu almak isteyip alamayanlar veya indirim bekleyenler için çok büyük bir fırsat anlamına geliyor.

Son olarak kampanyanın sadece GTA 5 ile sınırlı olmadığını da belirtelim. GTA Online’da kullanabileceğiniz 1.250.000 GTA dolarını içeren Grand Theft Auto V: Great White Bundle’ı da 11 Kasım’a dek 80 TL’den satın alabilirsiniz.

editor
e-Spor hayranı ve profesyonel sahnenin takipçisi biraz da weirdo.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir