mix

GTA 5 yapımcılarını kıskandıran harita uygulaması güncellendi

GTA 5 PC platformuna çıkalı aylar oldu fakat oyun üzerinde yapılan geliştirmeler ve oyunla ilgili olarak tasarlanan uygulamaların ardı arkası kesilmiyor. GTA 5 hayranı olan bağımsız yazılımcıların çıkardıkları bu modlar ve telefon uygulamaları Grand Theft Auto 5 gibi zaten oldukça geniş ve kapsamlı bir oyunu daha da eğlenceli getiriyor. Ayrıca bu uygulama ve modların sağladığı pratiklik ise oyunculara zaman kazandırarak oyun kalitesini de artırıyor.

Geçtiğimiz aylarda çıkan iPhone uygulaması ile oyuncular, oyunda menü işlevi gören telefon arayüzünü kendi telefonlarından kontrol edebiliyordu. Bu uygulama, oyunculara kendi telefonlarıyla oyun içinde fotoğraf çekme ve gelen mailleri kontrol etme gibi kolaylıklar sağlıyordu. Sene başında mobil platformlar ile web için çıkan uygulama ise oyunculara oyundaki haritayla ilgili pratik işlemler yapma fırsatını sunuyordu.

gtavmap

Bu hafta sonu itibariyle uygulamaya gelen güncelleme ise çok çeşitli yenilikler getirdi. Artık GTA 5’in resmi uygulamasında bile bulunmayan harita üzerine not alma, collectible takibi ve haritanın görünüşünün değiştirilmesi gibi farklı özellikler, fan-made uygulamadaki yerini aldı. Bir sonraki güncellemede ise harita üzerinde sokak arama özelliğinin bile bulunabileceği söyleniyor. Bir önceki gibi resmi olmayan ve bir oyunsever tarafından tasarlanan uygulama, AndroidiOS ve Web üzerinde kullanılabiliyor.

Özellikle Dota 2 olmak üzere her türlü eSpor hayranı, takipçisi, çevirmen, sporsever

1 Comment

  • mehmet 26 Temmuz 2015

    iyi bende kendi mapımı yaptım :D

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir