mix

Halo 5: Guardians ön siparişleri başladı

Halo severlere müjde! Halo 5: Guardians multiplayer modu beta olarak geçtiğimiz gün oyun severlerle buluştu ve Xbox One’a sahip oyuncular siz şu an bu yazıyı okurken şarjörlerinin dibini görüyorlar. Halo: The Master Chief Edition ile gelen beta erişimi dün başladı ve 18 Ocağa kadar da devam edecek. Limited ve Collector’s Edition versiyonları ise yolda.

Beta sürümü erişime açıldıktan sonra Microsoft Halo 5’in piyasaya sürülecek olan versiyonlarına dair tüm ayrıntıları açıkladı ve ön sipariş kapısını açtı.

Standart Edition versiyonu standart Xbox One plastik oyun kutusunda satılacak ve ön sipariş ile satın alan oyun severlere yanında bir de Halo posteri gönderilecek. Bu versiyonun satış fiyatı 60 dolar olarak belirlenmiş.

Limited Edition versiyonu ise oyunu, hem görünüş hem içerik açısından ilgi çekici ek içerikle birlikte çelik bir kitap şeklindeki kutuda satışa sunulacak. Bu versiyonun satış fiyatı ise 100 dolar olarak belirlenmiş.

Son olarak Collector’s Edition versiyonu Limited Edition versiyonunun içerdiği herşeyin yanına ek olarak 343 Industries tarafından dizayn edilmiş hatıra olarak saklanabilecek bir heykel ile birlikte satışa sunulacak. Bu versiyonun satış fiyatı ise 250 dolar olarak belirlenmiş durumda.

Halo 5: Guardians 2015’in sonunda piyasaya sürülecek ancak hemen bugün buradan ön sipariş olarak satın alınabiliyor. Oyunda görevi kaybolmuş olan Master Chief’i bulmak olan Spartan Locke’un macerası ve tabi ki de bu sırada galaksiyi kurtarışı konu alınmış. Oyun Xbox One platformunda çıkacak ancak beklerken bir yandan da Halo: The Master Chief Collection’ın yeniden düzenlenmiş versiyonuyla ısınabilirsiniz.

Çevirmen. Hobi olarak Dota 2 ve CS:GO oynar. Savaş tarihine meraklı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir