mix

Hearthstone 100 milyon kullanıcıya ulaştı

Blizzard Entertainment’ın popüler kart oyunu Hearthstone, oyun için önemli bir kilometre taşı olan 100 milyon kullanıcı barajını aştı. 

11 Mart 2014’te yayınlanan ve oynaması bedava olan oyun Blizzard hayranları tarafından fazlasıyla beğenildi ve bu etkileyici kilometre taşının aşılmasına yol açtı. Bu başarıyı kutlamak adına Blizzard oyun içerisinde bir etkinlik düzenliyor. Bedava kart ve altın veren şirket, bu etkinliği 11 Kasım’a kadar düzenleyecek. Hearthstone’a giriş yapan herkes oyunun son genişlemesi olan The Boomsday Project’ten bedava altı kartı hediye olarak alabilecek. Oyuncular ayrıca arkadaşlarıyla oynayarak 500 altına kadar kazanma fırsatı yakalayabilecek.

Hearthstone’un bu sayıya oyunun gelecek yeni genişlemesi Rastakhan’s Rumble’dan kısa bir süre önce ulaştığını belirtmek gerekiyor. BlizzCon 2018’de duyurulan genişlemeyle birçok yeni kart ve mekanik oyuna dahil edilecek. Elbette oyuncuların tamamı Rastakhan’s Rumble’ı beklemeye başladı bile. Önümüzdeki ay getirilecek olan genişlemenin beğenilip beğenilmeyeceğini ise hep beraber bekleyip göreceğiz.

League of Legends oyuncusu, aynı zamanda profesyonel sahnenin sıkı takipçisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir