mix

Hearthstone’a yeni macera: League of Explorers

Blizzcon 2015’te yeni içerikleri en merakla beklenen oyunlardan biri olan Hearthstone’dan oyuncularına harika haberler var. Çoğu oyuncunun hali hazırda çıkacağından emin olduğu yeniliklerin en can alıcı noktası ise, sadece bir hafta içerisinde oyundaki yerlerini alacak olmaları.

Hearthstone’un en yeni macera modu olan League of Explorers, önümüzdeki hafta Perşembe günü oyuna girişini yapacak. Beş haftalık macera boyunca oyuncular 45 yeni kartı açmak için bir dizi tek oyunculu görevler yapacak. Önceki maceralar olan Curse of Naxxramas ile Blackrock Mountain’ın aksine, yeni maceramız sadece belirli bir World of Warcraft saldırısı veya bölgesi temalı olmayacak. League of Explorers, World of Warcraft evreni Azeroth’un tamamında yer alacak.

Blizzcon 2015’in açılış etkinliğinde yeni kartlardan yalnızca birkaç tanesi gösterilirken, daha fazlasının Hearthstone panelinde oyunculara tanıtılacağı düşünülüyor. Bu kartlar ile birlikte oyuna bir de Discover adında yeni bir mekanik eklenirken, Discover ile oyuncuların karşısına normalde deck’lerinde bulunmayan üç kart çıkacak. Daha sonra bu üç karttan biri seçilerek ele dahil edilebilecek.

rfR0i9M

Blizzard’ın sanıyoruz ki göstermek için sabırsızlandığı yeni kartlardan biri olan Golden Monkey ise iyi oynandığında çok can yakacak cinsten. İki kart çekip oynadıktan sonra çekilebilir hale gelen Golden Monkey, eldeki ve deck’teki tüm kartları Legendary seviyesindeki minion’lar ile değiştirecek.

Tekrar hatırlatacak olursak, Hearthstone’un son 12 ay içerisindeki dördüncü macerası olan League of Explorers, 12 Kasım Perşembe günü oyundaki yerini alacak ve bağımlılık yaratan kart oyununa toplam 700. kartını getirecek.

author
5Mid'de admin, başka yerlerde altyazar, genelde eşekherif.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir