mix

Hearthstone’a yeni kozmetik ürünler geliyor

Blizzard, Hearthstone: Heroes of Warcraft’ın resmi sitesinde iki gün önce yaptığı gönderide oyunda yapacakları yeniliklerin üstü kapalı bir şekilde haberini vermişti.Şirket, dün akşam saatlerinde bu yenilikleri açıklayarak Hearthstone’a gelecek yeni kahraman skin’lerini duyurdu.

oyun içi dwarf

Önceki haberimizde bu yeniliklerin ne olduğu hakkında piyasada dolaşan söylentilerden bahsetmiştik. Hikayede geçen ve oyuna yeni katılacak karakterin Magni Bronzebeard olduğu hakkında yapılan tahminler de vardı ve yapılan duyuruyla beraber bu tahminlerin doğru olduğunu öğrendik. Blizzard’ın oldukça sade bir yapısı olan oyunu biraz canlandırmak amacıyla duyurduğu kozmetik ürünlerin ilki “Warrior” sınıfı için çıkacak “Magni Bronzebeard” skin’i oldu. Yapılan duyuruda sadece “Warrior” sınıfı için çıkacak olan skin hakkında bilgiler yer alıyorken, diğer sınıflar için hazırlanan veya hazırlanacak olan yeni skin’ler hakkında herhangi bir görsel veya ipucu bulunmuyor. Bu kozmetik ürünlerin oyun içinden 9.99 dolar karşılığında oyunculara sunulacağı ise aktarılan diğer bilgiler arasında yer alıyor. Ayrıca Blizzard, yaptığı önceki açıklamaya sadık kalarak bu yeni skin’lerin oynanışta, kahraman yeteneklerinde ve kahraman sınıflarında herhangi bir değişiklik yapmayacağının üzerine basarak belirtiyor ve bu kozmetik ürünlerin oyunculara yeni kartlar vermeyeceğinin de altını çiziyor.

2. içerik

Blizzard yaptığı duyuruda bu yeni skin’lerle beraber oyunda ilk defa görülecek olan hareketli kahraman portrelerinin ve  kahraman yetenekleri efektleri gibi görsel efektlerin de oyuna ekleneceğini duyurdu. Ayrıca yeni skin’lerle oyuna dahil olacak kahramanların kendilerine has sesleri ve diyalogları olacak. Bütün bunlara ek olarak oyunculara, her skin için yeni bir kart arkası seçeneği sunulacak.

Özellikle Dota 2 olmak üzere her türlü eSpor hayranı, takipçisi, çevirmen, sporsever

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir