mix

Heroes of the Storm açık beta çıkış tarihi açıklandı

Heroes of the Storm sonunda PC için tam olarak geliyor. 

Blizzard, Heroes of the Storm’un tam sürümünün çıkış tarihini 2 Haziran olarak duyurmuş durumda. Yani çok yakında artık herkes kapalı beta oyuncuları gibi Warcraft, Diablo, Starcraft ve diğer Blizzard oyunlarındaki kahramanlarla bir araya gelip savaş meydanlarında çarpışabilecek.

Eğer Dota 2 ve League of Legends’dan sıkıldıysanız ya da bu iki MOBA oyununun da artık dumanını attırdım diyorsanız Heroes of the Storm oynama vaktiniz gelmiş demektir. Bu hafta başında Blizzard biz oyunculara oynanışı kısmen daha kolay ve oyuncu canlısı HotS’u tanıttı. Asıl çıkış tarihini söylemişken bundan önce vermemiz gereken belki daha iyi diğer haberi de verelim: Oyun 19 Mayıs gününden itibaren açık beta oluyor. Yani Hazirana kadar bekleme gerekliliği ortadan kalkıyor. Meraklısı olan neredeyse tüm oyuncular Blizzard’ın sağladığı son derece ucuz beta key’ler ile beraberinde getirdiği bedava arkadaş davet etmeler sayesinde oyuna ulaşmış, üstelik şimdiye kadar oyunun çoğu dinamiğini kavramış durumda. Bu beta oyuncuları elbet ki beta sürümünün gerekliliklerini yerine getirip oyun içinde gördükleri önemli açıkları geri bildirimler aracılığıyla yapımcı ekibe sunmuş veya fark edilmesini sağlamış; böylece oyunun asıl çıkış tarihinde hatasız olması yolunda iyi bir amaca hizmet etmiştir. Şimdi ise artık bir davet veya anahtara ihtiyaç kalmadan herkes HotS için bir beta oyuncusu olabilecek.

Heroes of the Storm oyun içinde yalaşık otuzdan fazla Warcraft, StarCraft, Diablo, ve The Lost Vikings oyunlarından en bilindik ve daha az bilinen karakterleri içerecek. Bununla birlikte yine adı geçen bu oyunlardan esinlenilerek yapılmış yedi haritayı bünyesinde barındıracak.

Ayrıca oyuncular oyun içindeki karakterlerini geliştirdikçe ve para biriktirdikçe yeni kostümler edinebilecek, ve bunun yanı sıra yine aynı şekilde farklı binek hayvanları açabilecekler.

Heroes of the Storm, ücretsiz bir oyun olarak çıktı ve öyle kalınacak biliniyor.

Oyuna yeni başlayacak olanlar veya daha fazla bilgi sahibi olmak isteyenler detaylı incelememize buradan göz atabilirler.

Aşağıda oyunun çıkışına dair yeni fragmanı izleyebilirsiniz.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir