mix

HolyPhoenix, Dark Passage’dan ayrılıyor mu?

Dark Passage takımının ünlü nişancısı HolyPhoenix’in takımdan ayrılacağına dair dedikodular ortaya çıktı. Dahası ünlü oyuncunun bir çok LCS takımının da takibinde olduğu söyleniyor. Türk League of Legends seyircileri için sevindirici olan bu haber, HolyPhoenix’in herhangi bir LCS takımına gitmesiyle bir ilki gerçekleştirmesi sebebi ile daha da sevindirici bir hale gelebilir.

Uzun bir süre Dark Passage takımında oynadıktan sonra sezon başı Aces High takımına giden, sonra tekrar Dark Passage takımına dönen HolyPhoenix’in takımın şu anki durumundan hiç memnun olmadığı, ligde de finalde Beşiktaş’a 3-0 yenildikten sonra bu memnuniyetsizliğinin arttığı ve takımdan ayrılmak istediği belirtiliyor.

Dark Passage takımı ile geçen sene League of Legends Dünya Şampiyonası’na katılan oyuncu, takımın bulunduğu grubun inanılmaz zorlu olması nedeniyle takım halinde bir zafer alamamasına karşın, bireysel olarak gayet iyi bir performans sergilemiş, hatta ünlü Çinli oyuncu Namei ile karşılaştığı koridorda üstünlük sağlamasını bilmişti. Dünya Kupası’ndaki performansından sonra Uluslararası Özel Turnuva’daki performansı ile de dikkatleri üzerine çeken oyuncunun LCS seviyesinde bir nişancı olduğu birçok yorumcu tarafından belirtilmekte.

Dünya Kupası’ndaki performansı ve uzun saçı nedeniyle “Turkish Qtpie” olarak adlandırılan HolyPhoenix’e henüz resmi bir teklif gelmediği belirtiliyor. Üst sıralardaki takımların nişancılarının değişmeyeceğini varsayarsak, orta veya alt sıralardaki bir LCS takımı ile anlaşma sağlayabileceği konuşuluyor. İhtimaller arasında Gambit, Roccat ve Copenhagen Wolves takımları bulunmakta.

Daha önceleri de Dark Passage takımının başka bir oyuncusu olan Naru’nun Gambit tarafından bir teklif aldığı belirtilmişti. Ne var ki Naru Türkiye’de kalmayı seçmişti. Umuyoruz ki HolyPhoenix, kariyerine LCS’de devam edip kariyerini bir üst seviye çıkartır.

League of Legends oyuncusu, aynı zamanda profesyonel sahnenin sıkı takipçisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir