mix

House of Gamers, dört günde iki milyon izlendi

Türkiye’nin en büyük online show programı olma amacıyla yola çıkan ve 29 Aralık’ta yayına başlayan House of Gamers, dört günde toplam iki milyon izlenme sayısına ulaşarak önemli bir başarıya imza attı.

Günümüzde gençlerin televizyondan çok internet dünyasına ilgi duyduğu aşikar. Televizyon ortamında belirli programları izlemek zorunda bırakılan insanlar, internette istedikleri herhangi bir şeye arzu ettikleri zaman ulaşabiliyorlar. Bu durum da medya kuruluşlarının artık internette daha aktif olmasını zorunlu kılıyor. Televizyonda yayınlanan tüm programlar aynı anda internette de izleyicilere sunuluyor. Hatta yalnızca internet üzerinden yayınlanan, televizyon kanallarında bulunmayan dizi, film ve belgeseller son dönemde oldukça popüler. Hal böyle olunca Twitch.tv gibi büyük online yayın platformlarının değeri de gittikçe katlanıyor. Genelde oyun yayınlarının yapıldığı Twitch’te yemek, dans, proglamlama, müzik ve resim gibi yüzlerce farklı program türü de yer alıyor. Tüm bunlar online yayın platformlarındaki girişimleri de haliyle artırıyor.

Bu girişimlerden biri de House of Gamers. İnternet ortamında en çok izlenen yayıncıları bir araya toplayan ve oldukça lüks bir evde konuk eden program, bilgisayar oyunlarının yanı sıra bilgi, sözel, yetenek, fiziksel aktivite oyunları ile birbirlerine karşı yarışan isimlere hediye ve haftalık puanlar veriyor. Bir ay sürecek ve JTG TV’den her gün yayınlanacak program, harika bir başlangıç yaparak izleyicilere merhaba dedi. İlk dört gününde toplam iki milyon izlenen JTG TV, 1 Ocak günü Twitch’te en çok izlenen kanal oldu. Kısa süre içerisinde toplamda 100 bin takipçiyi aşan kanalda, anlık maksimum izleyici sayısı ise 36 binlere ulaştı. Wtcnn, Levo, Kendine Müzisyen gibi gibi sevilen yayıncıların yer aldığı program, gün geçtikçe daha da ilgi çekeceğe benziyor.

espor yazarı, avukat

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir