mix

I am Bread şimdi erken erişim fırsatıyla Steam’de

I am Bread, geçtiğimiz günlerde yayımladığımız en acayip 5 simulatör oyunu içine rahatlıkla girip, üst sıralara oturabilecek gariplik, fakat aynı zamanda kalite standardına da sahip yeni bir komedi gibi görünüyor.

I am Bread, bir ekmek dilimi olarak oynadığınız bir simulasyon oyunu olup, şimdi Steam’de erken erişim ile sizleri bekliyor. Oyunun Steam sayfasına gitmek için buraya tıklayıp, oyunu 16 Nİsan’a kadar %25 indirimle 21,00 TL yerine 15,75 TL’ye alabilirsiniz.

Yapımcı Bossa Studios biz oyunculara tost olma yolunda ilerleyen cesur bir ekmek dilimi olarak olayın içine girdikçe ve hikaye derinleştikçe işlerin aslında göründüğü gibi olmadığının farkına vardığımızı belirtiyor. Görüyoruz ki oyunda ekmek dilimi olarak yapacaklarımızın sınırı da çok geniş… Evin mutfağını dağıtabiliyor, kaykay ve araba sürebiliyor, duşa girebiliyor, yanabiliyor, yatağa uzanıp kitap okuyabiliyor ve daha bir çok ilginçliğe imza atabiliyoruz. Aşağıdaki resim galerimizden bahsettiklerimizi kendiniz görebilirsiniz.

Öyle görünüyor ki I am Bread eğlence ve aksiyonu kendi kulvarındaki rakiplerinden daha üstte tutmayı ve sadece bir simulasyon olarak kalmayıp ayrıca başarılı bir ‘oyun’ olma özelliğinin üzerine düştüğünü gösterecek oyuncularına. Kotaku bu durum hakkında “I am Bread’in en şaşırtıcı yanı aslında ne kadar gerçek bir ‘oyun’ olması.” diyor. Amerikalı oyuncu Felicia Day ise “Bu muhtemelen oynadığım en zor oyunlardan biri. Ama yine de, daha fazla oynamak istiyorum..” yorumunda bulunuyor.

Aşağıda oyunun resmi fragmanını izleyebilir ve bahsettiğimiz bu konular hakkında bir fikir edinebilirsiniz.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir