Counter-Strike: Global Offensive CS:GO Haberleri mix

IEM Katowice Major ilk gün eşleşmeleri belli oldu

20 Şubat’ta başlayacak ve 5 gün sürecek IEM Katowice Major turnuvasının New Legends aşamasında ilk turun eşleşme programı açıklandı.

1,000,000 dolar ödül havuzuna sahip olan IEM Katowice Major turnuvasının New Legends aşaması yarın başlıyor. Bir önceki aşamada olduğu gibi İsviçre eleme usulüyle ilerleyecek olan turnuvada, “Canlı ELO Sıralaması” kullanılacak. Takımlar oynadığı maçların sonucuna göre ELO puanı kazanabilecek veya kaybedecekler. Eleme ve yükselme serileri 3 maç, diğer maçlar ise 1 maç üzerinden oynanacak.

Takımların birbirini oylaması sonucunda yapılan “Team Seeding Vote” sıralama sonuçlarıyla ilk tur eşleşmeleri belli oldu. Oylamalarda ilk sırada Astralis yer alırken, tüm takımlar compLexity takımını son sırada gösterdi.

Tek maçlık serilerden oluşacak ilk tur eşleşmeleri şu şekilde oluştu;

  • 15:00 – Finland ENCE vs Australia Renegades
  • 15:00 – Germany BIG vs France Vitality
  • 16:10 – Ukraine Natus Vincere vs France G2
  • 16:10 – Europe FaZe vs Other HellRaisers
  • 17:20 – United States NRG vs Sweden NiP
  • 17:20 – United States Liquid vs Kazakhstan AVANGAR
  • 18:30 – Brazil MIBR vs United States Cloud9
  • 18:30 – Denmark Astralis vs North America compLexity

2.tur karşılaşmaları ilk tur maçlarının kazanları ve kaybedenleri olarak 2’ye ayrılacak ve aralarında eşleşecek. 2.tur maçları da tek maçlık seri şeklinde oynanacak ve maçlar geceye kadar  sürecek.

3 galibiyete ulaşan takım çeyrek finale yükselirken 3 mağlubiyet alan takım turnuvadan elenecek. New Legends aşamasında ilk 8’e kalan takımlar 28 Şubat ve 1 Mart’ta oynanacak olan çeyrek finale yükselmelerinin yanı sıra 2019’un 2. majör turnuvası StarLadder Berlin Major’e direkt katılma hakkı elde edecek.

*ESL’in IEM Katowice Majör New Legends için yayınladığı “Team Seeding Vote” listesinde yüksek dereceye sahip olan takımlar, maçlarda sol tarafta yer verilmiştir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir