mix

İkinci ücretsiz The Witcher 3 DLC paketi çıktı

Polonyalı oyun yapımcıları CD Projekt RED tarafından geliştirilen ve 19 Mayıs’ta çıkan The Witcher 3: Wild Hunt, ücretsiz DLC’ler ile oyuncuları sevindirmeye devam ediyor.

Her platform için tamamen ücretsiz olan bu DLC paketlerinden ilki 21 Mayıs günü oyunculara dağıtılırken, ikinci paket de bugün itibariyle oyunun severleriyle buluştu. Toplam 16 tane olacağı açıklanan ücretsiz DLC’ler, her hafta birer tane olmak üzere yayınlanacak. Gidişata baktığımızda ise ikişer ikişer dağıtılan bu DLC’lerin Temmuz başı itibariyle son bulacağını söyleyebiliriz.

Pek de büyük olduğunu söyleyemeyeceğimiz ilk pakette, White Orchard’daki bir tüccardan alabileceğiniz bir zırh seti ile farklı saç ve sakal stilleri bulunuyordu.

th-4270-1040

Yeni duyurulan 2. pakette ise Vengerberg’li Yennefer için yepyeni bir kıyafet ve Skellige köyünde kaybolan madencileri bulmak ile ilgili bir görev yer alıyor.

Witcher

Peki bu DLC’leri nasıl alacağız diyorsanız da;

GOG Galaxy‘de, The Witcher 3 oyun sayfasındaki sağ bölümde “Additional Content” sekmesini göreceksiniz. Oradaki “Free DLC Program” bağlantısına tıkladığınızda ücretsiz olarak programı satın alacaksınız. Sonrasında ise More>Configure menüsü üzerinden “Available Content” sekmesinde mevcut DLC’ler açılacak ve siz seçtikçe, Galaxy onları indirip oyuna dâhil edecek.

Steam‘de The Witcher 3 sayfasına girdiğiniz zaman mevcut DLC’ler karşınıza çıkacak. DLC’leri seçtiğiniz zaman Steam otomatik güncelleme sistemi dâhilinde hepsini indirecek. DLC’ler inmesine rağmen oyun içinde görünmüyorsa, Steam’i yeniden başlatmanızı öneriyoruz.

PlayStation 4‘te PSN’deki oyun sayfasında “Eklentiler” penceresi altında DLC’leri bulabilirsiniz.

Xbox One‘da, Xbox Live mağazasındaki oyun sayfasında “İndirilebilir İçerik” penceresi altında DLC’leri bulabilirsiniz.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir