mix

İlk Türk MMOFPS oyunu “ZULA” son kez görücüye çıkacak

Ingame Group’un bünyesindeki Madbyte Games tarafından geliştirilen ve Lokum Games tarafından yayınlanan “Zula”, açık beta öncesinde son kez MMOFPS oyuncularının karşısına çıkacak. Etkinlik, Bahçelievler’deki Game Ekstra Gamer-Arena’da yapılacak ve oyuncular, 3000 TL ödüllü yarışmalara katılacak.

Uzun süredir merakla beklenen “Zula”, 31 Ocak Cumartesi günü Bahçelievler’deki Game Ekstra Gamer-Arena’da yapılacak bir etkinlikle oyuncular tarafından son kez test edilecek. Yakın zamanda açık beta sürecine girecek Zula’nın oyun içi karakterlerinin görselleri de MMOFPS oyuncularının beğenisini toplayacak.

zula-ingame-characters

Ingame Group bünyesindeki oyun yapım şirketi Madbyte Games tarafından iki yıldır Türkiye’de geliştirilen ve Lokum Games tarafından yayınlanacak olan “Zula”yla ilgili yapılacak bu etkinlik, oyuncularla oyunun yayın ve yapım ekibini de bir araya getirecek. Oyuncuların merak ettikleri soruları cevaplayacak olan yayın ve yapım ekibi, oyunun geliştirme süreciyle ilgili tecrübelerini de oyunseverlerle paylaşacak.

Game Ekstra Gamer-Arena’da düzenlenecek etkinliğe katılan oyuncular, toplamda 3.000 TL’lik ödül kazanma şansını yakalayacak. Ayrıca başarılı olan oyuncular, oyunun açık beta sürecine girmesinin ardından sürpriz ödüllerin de sahibi olacak.

Zula-ingame-2

Zula’nın Twitter sayfasında bir gelenek haline gelen “Yapımcıya Sor” bölümü de 31 Ocak Cumartesi günü yapılacak etkinlikte programda olacak. “Zula”nın son kez test edileceği bu etkinlik, tüm oyunseverlere açık olarak gerçekleşecek ve herhangi bir katılım şartı aranmayacak.

Türkiye’nin ilk MMOFPS oyunu Zula, oyun içi modlarıyla birlikte oyunseverlere, daha önce hiçbir oyunda tadamadıkları keyifleri de sunacak. Takım turnuvalarının yanı sıra bireysel rekabeti de zirveye taşıyan Zula, “Aranıyor” modundaki turnuvalarla birlikte oyunculara daha da eğlenceli saatler yaşatacak.

Oyunseverler, Zula’yla ilgili daha detaylı bilgilere sahip olmak için oyunun sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirler.

Etkinlik hakkındaki tam tarih ve adres şu şekilde:

Tarih: 31 Ocak 2015

Saat: 11.00 – 18.00

Yer: Game Ekstra Gamer-Arena

Adres: Bahçelievler Mah. Adnan Kahveci Bulvarı (Eski Londra Asfaltı) No:125, 34180 Bahçelievler Merkez/İstanbul

Zula’nın internet adresi ve sosyal medya hesaplarına şurdan ulaşabilirsiniz:

Zula’nın giriş adresi:  www.zulaoyun.com

Twitter: @ZulaTurkiye

Facebook: facebook.com/zulaturkiye

 

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir