mix

İlk Türk MMOFPS oyunu Zula’nın açık beta süreci başladı

Türkiye’de oyun sektörüne yeni bir soluk getiren Ingame Group’un en büyük projelerinden biri olan Zula’da beklenen gün geldi. Ingame Group’un bünyesindeki Madbyte Games tarafından geliştirilen ve Lokum Games tarafından yayınlanan oyunun Açık Beta süreci başladı.

Kısa bir süre önce kapalı beta süreciyle birlikte oyunseverlerle tanışan Zula, detaylı geliştirme çalışmalarının ardından Açık Beta süreciyle oyuncuların karşısına çıktı ve büyük beğeni topladı.

Hem hikâyesi hem de oyun içi karakterler açısından popüler Türk dizilerinden esinlenen Zula’nın, Türkiye ile birlikte yayınlanacağı bölge ülkelerinde büyük ilgi toplaması bekleniyor.

www.zulaoyun.com adresine girilerek ücretsiz oynanabilen Zula’nın yerel unsurlar barındıran hikâyesi, oyunculara yeni bir deneyim yaşatıyor. Oyuncular, Zula’yı oynarken İstanbul’un Üsküdar gibi tarihi bölgelerinin sokaklarında veya Levent durağı gibi metro istasyonlarında dolaşıyor. Zula’da oyucular kendi yaşamlarından yansımalar görüyor.

İlk Türk MMOFPS oyunu Zula, oyun içi karakterlerinin görselleriyle de büyük beğeni topluyor. Zula’nın özellikle Diyarbakırlı Azad Kara, Çeçen Şamil Dudayev, Ankaralı Şahin Kılıç, Fransız Pierre Julliard, İngiliz Edward Moore, Karadeniz Fırtınası Yunus Şanlı, Rus Ivan Vasilyev ve tim lideri Demir Erez gibi karakterleri, sosyal medya kullanıcıları ve oyuncular tarafından tarafından en çok beğenilen oyun içi karakterler oldu.

Takım turnuvalarının yanı sıra bireysel rekabete yönelik “Aranıyor” modu da kapalı beta sürecinde MMOFPS oyuncuları tarafından övgüyle karşılandı.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir