mix

Intel, Cloud9’a sponsor oldu

League of Legends’da Kuzey Amerika sunucusunda mücadele eden Cloud9, “yine” dev bir sponsorluk anlaşmasına imza attı ve formasına Intel logosunu yapıştırdı. Bu sene başında Team SoloMid ve Team Liquid ile birlikte HTC’nin sponsorluğunu da alan Cloud9, böylece Nvidia, Logitech ve HyperX’in yanına dev bir ismi daha eklemiş oldu. Daha çok oyun malzemeleri üreten şirketlerin sponsor olduğu e-Spor takımlarında bu denli büyük şirketlerin logosunu görmek, şüphesiz ki her geçen gün hızla büyüyen sektöre de inanılmaz bir ivme kazandırıyor.

League of Legends haricinde Dota 2, CS: GO, Hearthstone, Smite, Heroes of the Storm gibi çok sayıda online oyunda takımı bulunan Cloud9’ın Intel sponsorluk açıklaması şu şekilde:

[su_quote]Cloud9 olarak, oyun deneyiminde dünyanın en önde gelen teknoloji markası Intel ile ortaklığımızı heyecanla duyurmak istiyoruz. Intel, e-Spor liglerinin ve PC oyunculuğunun uzun süredir önemli bir destekçisi konumundaydı. Liglerin üst sıralarında yer alan takımların sponsorluklar ile daha da güçlenmesi ve e-Spor sektörünün de büyümeye devam edip daha çekişmeli olması düşünüldüğünde, Intel’in böyle bir adım atması gayet doğal.

Cloud9 olarak, Intel’in bütün e-Spor sektöründeki devamlı desteği ve ilgisine çok teşekkür ediyoruz.[/su_quote]

Bu yeni anlaşmayla birlikte Cloud9’ın donanım açısından daha da güçleneceği şüphesiz. Umuyoruz böyle büyük sponsorluklar tüm takımların kapısını çalar ve çok daha büyük bir sektörün doğuşunu seyrederiz.

 

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir