mix

Knight Online sonunda Steam’e geldi

Efsanevi MMORPG oyunu Knight Online, bugün itibariyle Steam kullanıcılarına sunuldu. Ücretsiz olarak Steam üzerinden oynanabilecek olan Knight Online, özellikle de nostalji yapma isteyen eski oyuncular için biçilmiş kaftan niteliğinde.

Yapımcılığını NTTGame’in üstlendiği oyunun eski günlerine dönüp dönmeyeceği ise belirsiz. Sadece Steam kullanıcılarının erişebileceği sunucular ile seviyeyi yüksek tutmak isteyen NTTGame, yoğunluktan dolayı şu anda dördüncü sunucusunu da açmış durumda. Türkiye’de Steam üzerinden Knight oynamaya yönelik ilginin ise had safhada olduğunu söyleyebiliriz.

Bir dönem ülkemizde de oldukça sıkça oynanılan Knight Online, yeni başlayanlar için oldukça kolay bir oyun. Temel olarak iki ırkın (İnsan ve Ork) savaşı üzerine kurulu olan oyunda dört tane sınıf bulunuyor: Şifacı, Büyücü, Savaşçı ve Suikastçi. Harita üzerindeki yaratıkları öldürerek seviyenizi yükseltebilirken, oyunun en zevkli yeri ise iki ırkın karşılaşıp savaştığı Ronark Land haritası. Giysileriniz ve silahlarınız sizi güçlendirirken her sınıfın kendine has özellikleri de bulunmakta. Örneğin Şifacı iseniz karakterinizi rakibin defansını kırıcı özelliğinize yönlendirebilir, bu konuda özelleşebilirsiniz.

Oyunun en ilgi çekici yanı ise açılan sunucuların tamamıyla sıfırdan başlayacak olması. USKO’daki oyuncuların erişimine sahip olmayan bu sunucular şu anda yeni başlayan oyuncular ile taşmış durumda. Yoğun saatlerde oyuna girmek için uzun sıralar beklemek gerekirken, Steam’den ve oyunun geliştiricisi NTTGame’den kaynaklı birçok problem de halihazırda çözüm bekliyor.

Oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

League of Legends oyuncusu, aynı zamanda profesyonel sahnenin sıkı takipçisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir