League of Legends League of Legends Haberleri

LCK’de 3. hafta karşılaşmaları sona erdi

Son gün oynanan SK Telecom T1-Afreeca Freecs ve Samsung Galaxy-Ever8 Winners serilerinin ardından LCK’de 3. hafta tamamlandı.

Geçtiğimiz mevsim SKT’nin namağlup unvanını elinden alan Afreeca Freecs, bugün oynanan seride de rakibini zorladı ancak devirmeyi başaramadı. İlk maçı kaybeden SKT, güzel bir geri dönüşe imza atarak galibiyete ulaşmayı bildi. Son zamanlarda olduğu gibi bu seride de SKT ilk maça Huni-Peanut ikilisiyle başladı. Mücadeleden mağlubiyetle ayrılmasının ardından yedek oyuncular Untara ile Blank’i Vadi’ye süren ekip, üst üste aldığı iki galibiyetle mutlu sona ulaşmayı başardı. Son dönemde sıkça yaşanan bu durum, Huni ile Peanut’ın takımda yedeğe çekilmelerine, hatta sözleşmelerinin dahi feshedilmesine sebebiyet verebilir. Zira ne kadar yıldız olsalar da dünyanın en büyük LoL takımı diyebileceğimiz SKT’de yer alabilmek için sahada yaptıkları da şüphesiz büyük önem taşımakta. Önümüzdeki dönemde ne tür gelişmeler yaşanacağını hep birlikte göreceğiz.

Günün ikinci serisinde ise zirvede yer alan üç takımdan biri olan Samsung Galaxy, ligin son sırasındaki Ever8 Winenrs ile kozlarını paylaştı. Galibiyete ulaşan SSG, favori olarak çıktığı bu karşılaşmada rakibinin sürprize imza atmasına izin vermedi ve yoluna devam etmeyi bildi. Serinin yıldızı ise iki mücadelede de maçın adamı seçilen nişancı Ruler oldu. İkinci maçta Ambition’dan formayı alan Haru da Lee Sin ile etkili bir performans ortaya koydu. Her iki karşılaşmada da Samsung’un oldukça önemli hatalar yaptığını gördük. Ligin en güçsüz ekiplerinden biri olan rakibi karşısında galibiyete ulaşmakta zorlanan ekip, bu hataların tekrarlanması durumunda KT ile SKT’nin oldukça formda olduğu Yaz Mevsimi’nde şampiyonluğa ulaşamayacaktır. Önümüzdeki dönemde Samsung’da ne gibi değişiklikler olacağını, hataların düzeltilip düzeltilemeyeceğini hep birlikte göreceğiz

LCK’de son günde alınan sonuçlar ve 3. haftanın tamamlanmasının ardından oluşan puan durumu şu şekilde:

SKT T1 2-1 Afreeca Freecs

Samsung Galaxy 2-0 Ever8 Winners

espor yazarı, avukat

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir