mix

LoL’ün yeni şampiyonu Kindred duyuruldu

League of Legends’ın yeni şampiyonu Kindred Riot Games tarafından duyuruldu.

Resmi sitede detaylı bir şekilde açıklanan şampiyon Madalyonun İki Yüzü ile adlandırılan, kurt ve kuzu temalı Kindred şu an ormancı görünümümde. Şampiyonun yetenek seti ise son çıkan şampiyonlar gibi bir hayli ilgi çekici. Şimdi şampiyonun yeteneklerine geçelim;

Pasif – Avcının Damgası: Avcının Damgası: Kuzu, bir rakip şampiyonu haritanın neresinde olursa olsun ölüm için damgalar. Kısa bir süre sonra damga etkinleşir. Kindred hedefi katleder ya da katledilmesinde asist yaparsa, normal saldırıları kalıcı bir ilave kazanır. Bu ilave etkisi birikir. Kuzu’nun Avcının Damgası ile rakip şampiyonları damgalamasının yanı sıra, Kurt zaman zaman kendiliğinden rakip ormandaki büyük canavarların kanına susar. Ölüm için damgalanan hedefleri bütün şampiyonlar görebilir.

Q yeteneği – Okların Dansı: Kindred hedef yöne atılır ve yakındaki en fazla üç rakibe ok atışı yapar.

W yeteneği – Kurdun Hiddeti: Kindred hedef yöne atılır ve yakındaki en fazla üç rakibe ok atışı yapar.

E yeteneği – Karabasan: Pasif: Kindred hareket halindeyken Av Hırsı yükleri biriktirir. Yükler tamamen dolduğunda, Kindred’in bir sonraki saldırısı belli bir miktar can çalar.
Aktif: Kurt, Kuzu’dan geçici olarak ayrılır ve çevresinde geniş bir ruh alanı oluşturarak Kuzu’nun saldırdığı hedefe veya en yakındaki rakibe saldırır. Kurdun Hiddeti’nin etki alanındayken, Kuzu’nun kullandığı Okların Dansı’nın bekleme süresi büyük oranda azalır.

R yeteneği – Kuzunun Şefkati: Kindred kendisinin veya hedef takım arkadaşının altında geniş bir geçici alan ortaya çıkarır. Kuzunun Şefkati, aktif olduğu süre boyunca sınırları içindeki BÜTÜN birimlerin can değerlerinin kritik düzeyin altına inmesini engeller. Son olarak, Kuzunun Şefkati, ortadan kalktığı sırada sınırları dahilinde bulunan bütün şampiyonları belli bir miktar iyileştirir.

Şu an ne zaman çıkacağı belli olmayan Kindred ormancı diye nitelendirilse de saldırı gücü taşıyıcısı rolüne de yatkın görünümde. 5.18 yamasıyla oyuna gelmeyecek olan Kindred büyük bir ihtimal 5.19 yaması ile oyundaki yerini alacak.

editor
e-Spor hayranı ve profesyonel sahnenin takipçisi biraz da weirdo.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir