mix

Mafia 3 fragmanı çıktı

Mafia 3’ün fragmanı sonunda çıktı. 1968’te New Orleans’da geçen oyunun hikayesi, serinin önceki oyunlarından farklı olarak İtalyan olmayan bir karakterin etrafında gelişiyor.

1968 yılı ABD için Vietnam Savaşı’nın bitişi ve Martin Luther King Jr. suikastı gibi birçok önemli olayı barındırıyor. Dönemin ırkçılık sorunlarının da oyunun hikayesinde önemli bir yere sahip olacağını tahmin etmek, çok yanlış olmayacaktır. Oyundaki karakterimiz Lincoln Clay de siyahi bir Vietnam gazisi. Clay oldukça sinirli birisi ve bu siniri şehirdeki rakip çetelerden çıkarmak için bol bol şansınız olacak. Oyun bir İtalyan mafyasının Lincoln’ün dostlarından oluşan ailesini paramparça edişi ve Lincoln’ün intikam arayışıyla başlıyor.

Oyunda ele geçirdiğiniz mülkleri çetenizdeki arkadaşlarınıza dağıtabiliyorsunuz ve bu arkadaşlar içinde Mafia 2’deki Vito da bulunuyor. Düşman çete üyelerini yakalayıp sorgulayabiliyorsunuz ve o anki ruh halinize göre öldürebiliyor ya da serbest bırakabiliyorsunuz. Oyun boyunca aldığınız kararların şehrin değişiminde etkisi olacak. Ayrıca oyunu görenler tarafından en çok övülen özelliklerden birisi de 60’ların kültürünün oyuna iyi yansıtılması.

İlk 2 oyunun aksine bu kez İtalyan mafyasına dışardan bakacağız gibi görünüyor. Ancak diğer oyunlar gibi Mafia III’te de küçük mafya karargahlarına saldırılarla başlayarak en tepedeki kişiye ulaşmaya çalışacağız.

Mafia 3’ün yapımcı oyun stüdyosu Hangar 13’ün ilk oyunu olacağını da hatırlatalım.

Oyunun çıkış tarihi olarak elimizdeki tek bilgi ise 2016’da çıkacağı.

https://www.youtube.com/watch?v=YYhlmUd9Xoc

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir