mix

Microsoft’un E3 2015 karnesi

Bu yılki E3 konferansında performansı merakla beklenen şirketlerden birisi de Microsoft’tu. Geçtiğimiz yıllardaki gibi oyunlar açısından büyük bir çeşitliliğe sahip olmasa da Gears of War ve Halo serilerini geliştirmeye dayalı oyunlar ve mükemmel bir HoloLens sunumuyla, yazılım devinin daha önceki performanslarını gölgede bıraktığını söyleyebiliriz. Özellikle de yeni çıkardıkları ReCore adlı oyun, oldukça eğlenceli ve bağımlılık yaratacak türden bir oyuna benziyor.

Şimdi, Microsoft’un tanıttığı oyunlara sırayla bakalım:

Microsoft’un sunumundaki en etkileyici performanslardan birisini sergileyen oyun, Xbox One için geliştirildi. Bir kadın karakteri ve dost canlısı bir köpeği gördüğümüz fragman, bizlere daha fazla şey anlatmasa da, oyunun hafiften Star Wars havası içerdiğini söyleyelim. Merakla beklediğimiz ReCore, 2016’nın bahar aylarında çıkacak.

Halo, Xbox’ın en popüler oyunlarından birisi. Halo 5 Warzone ise oyuncuların yıllardır istediği şekilde olan PvP oyunu. Oyun, Halo’dan çok daha taktiksel düşünme gerektiriyor. Bariz bir “capture the flag” modu olan Warzone, Halo deneyimine farklı bir bakış açısı getirmeyi amaçlıyor.

Halo 5 Campaing, Spartan Locke ve Fireteam Osiris’in “Suanion Savaşı” görevini anlatırken, eski karakterleri hikayeye katıyor. Halo ODST’den Buck ise ilk göze çarpanlardan. Oyun, diğer Halo oyunları gibi 2016 yılının bahar aylarında piyasaya sürülecek.

https://www.youtube.com/watch?v=oBbXxfZYTAA

Bize göre şu an piyasadaki en iyi yarış serisi olan Forza, bu sürümüyle çok daha etkileyici, çok daha gerçeğe yakın deneyim sunuyor kullanıcıya. Özellikle de hava şartlarının gerçek hayattaki etkisini oyunda görmek sizi şaşırtacak ve oyuna olan hayranlığınızı artıracak. Oyunun piyasaya çıkış tarihi ise 15 Eylül 2015.

Artık klasikleşmiş serilerden olan Tomb Raider’ı, Microsoft’un 2015 E3 konferansında da görme şerefine eriştik. Mükemmel bir gameplay videosu paylaşan Microsoft, yeni Tomb Raider’ın 10 Ekim 2015’ten itibaren raflarda bulabileceğimizi müjdeledi.

https://www.youtube.com/watch?v=Zn-h5D0_LhI

Gears of War’ın sıfırdan remake’i olarak gösterilen Gears of War Ultimate Edition, 25 Ağustos’ta oyuncular ile buluşurken, Xbox haricinde bilgisayar için de çıkacak. Belirtmek gerekir ki oyunun hayranları, bu versiyonu oldukça beğenmiş gibi gözüküyor.

Microsoft’un E3’teki en büyük sürprizlerinden birisi ise Gears of War 4 oldu. İlk bakışta kesinlikle mükemmel gözüktüğünü söyleyebileceğimiz oyunun, 2016 yılının yazında piyasaya sürülmesi planlanıyor. Serinin en yeni oyunu için gösterilen gameplay demosu da harika detaylara ve mükemmel grafiklere sahip.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir