mix

Mirror’s Edge: Catalyst, 2016 başında çıkıyor

Mirror’s Edge serisinin en yeni oyunu Catalyst, E3 2015’te düzenlenen EA basın toplantısı sonrası resmi çıkış tarihine kavuştu. İlk kez oyun içi görüntülerini de görme imkanı bulduğumuz Mirror’s Edge: Catalyst, 23 Şubat 2016’da raflardaki yerini alacak.

Electronic Arts, çıkış tarihine ek olarak yeni oyunun bir de sinematik fragmanını yayınladı. Fragmandan anladığımız ise, daha kompleks parkur hareketleri, daha etkili savaşlar ve orijinal Mirror’s Edge hikayesinden daha dolu bir senaryo oldu.

Grafik anlamında ciddi ölçüde geliştirilmiş olmasına rağmen, Catalyst’te Mirror’s Edge’in orijinal yapısının korunduğunu görmek bizleri mutlu ederken, serinin bugüne kadarki oyunlarında gördüğümüz “adamına sadık kal” politikasının bu sefer değiştiğini söyleyebiliriz. Oyunun geliştirici stüdyosu DICE, bu sefer ilk oyundaki olayların öncesinde genç Faith’in maceralarını oyuncuların karşısına çıkaracak.

Mirror’s Edge, ilk olarak 2008’de çıkarken, nispeten garipsenen dövüşme sistemi sebebiyle farklı eleştirilere maruz kalmış ve kimi oyuncular tarafından çok beğenilirken kimileri de seriye hiç ısınamamıştı. 2013 yılında serinin yeni oyunu kısaca gösterilirken, Catalyst ismi bu seneki E3’te duyuruldu.

Şubat ayında oynamaya başlayabileceğimiz ve değişen özelliklerini merakla beklediğimiz Mirror’s Edge: Catalyst, PC, Xbox One ve PlayStation 4 platformları için yayınlanacak.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir